Drivhus plantasjen

La hobbygartneren i deg blomstre, og forleng sesongen med et praktisk drivhus. Dyrk egne, norske grønnsaker, eksotiske planter e. Lett å plassere oppå pallekarmer for å forlenge dyrkingssesongen.


Laget av aluminiumsprofiler. Mål: 1x cm. Et smart og rent designet drivhus med skyveplater for enkel og rask montering. Fint drivhus med robust trestamme.


Drivhus plantasjen

Smidig ventilasjon med taket som kan åpnes. Påbyggingsdel som er lett å plassere oppå plantekasser for å forlenge. Med et drivhus er det større sjanse for at plantene dine trives og har.


Plater i 2-lags mm. Praktisk drivhus i plast for enkel dyrking i plantekasse. Passer til plantekasser med målene 1x cm. Luke med glidelås på toppen.


I det siste har det blant annet blitt populært å dyrke druer i drivhuset, noe som er vanskelig å få til utendørs i Norge. Dyrk frukt og eksotiske planter i drivhus. Mythos fra Plantasjen har ramme i aluminium, og vegger og tak av polykarbonatplater på mm (doble lag). Samme som vist i bildet helt på topp.


Dette drivhuset ligner mye på drivhuset over, da det også. Drivhus i tre, med pulttak. Hva skal jeg plante? Fyll drivhuset med eksotiske vekster som chili, paprika, hvitløk og tomater.


Det har også blitt populært å dyrke druer og melon i norske drivhus. Det å dyrke i et drivhus er en fantastisk hobby, og det gjør sommeren også lengre i begge ender for planter. Du kan dyrke planter enten ved å plante frø.


Plantasjen har drivhus som er bare tre kvadratmeter store, men hun mener det er godt med plass for en hobbygartner. Man trenger ikke blakke. VARIERTE VEKSTER: I drivhuset til Kari Kløvstad er vekstsesongen.


Drivhus plantasjen

Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Velkommen til vår utstillingsbutikk hos Plantasjen i Stavanger. Gå inn Plantasjens hovedinngang og se til venstre.


Drivhus plantasjen

Her finner du hagestuer, drivhus, skyvepartier.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater