Garasje med flatt tak

Garasje med flatt tak

Balder er en dobbelgarasje i stilrene linjer, som passer i et funkis bomiljø og ulendt terreng. Funkisstilen med flatt tak gjør garasjen lett å tilpasse i terrenget. Spørsmålet er hvordan skal jeg bygge opp tak konstruksjonen?


Bredden blir jo 5og da blir vanlig 2x6" noe kort. Garasjen skal benyttes som ". Og skal du bygge garasje på en skrå tomt, der deler av garasjen er under bakken.


Huset vi har er av funkistypen med flatt tak, og tenker å lage garasje i. Taket på garasjen vil fungere som terrasse (en ganske stor en). Utvendige mål blir sannsynligvis 9m bredde,13m dybde og meter takhøyde. Flatt tak, valmtak, halvvalmtak og saltak. Denne prisguiden for en garasje i betong går gjennom pris, budsjett og byggekostnader for materialer og.


Forskaling, armering og støping av tak : 120. Betong garasje med flatt tak. Registrert Dato: Tirsdag 21. Hei, Vi har lenge snakket om å bygge ny garasje, og i den anledning ønsker vi å innhente.


Jeg har kjøpt hus med en garasje som har flatt tak. Tidligere eier har laget platting over. Jeg lurer på om det er mulig å lage en liten stue med.


Garasje med flatt tak

De fleste av garasjene kan bygges med forskjellig takformer som saltak, flatt tak, pulttak og valmet tak. Enkel garasje i mur med flatt tak. Bod i bakkant, og carport ved siden av garasjen. Kan også bygges i tre.


Den kan leveres med " flatt " tak, vanlig saltak eller pulttak. Moduler for søppelkassestativ. DOBBELGARASJE MED LOFTSMULIGHETER. Ruud ligger langs. Bruksareal (BRA). Bebygd areal (BYA). Minimalistisk dobbelgarasje med enkel port. Og den har et tykt, flatt og trendy treverk som takdekke på anslagsvis kvadratmeter. Samt en flott tretrapp opp til taket. Ikke lenge etter ble høye. Her skal det rives og bygges ny garasje med flatt tak.


Garasje med flatt tak

Ronny Håpoldøy skrev: Da har jeg endelig kommet ett steg lengre med garasjen min. Eksisterende garasje (skal rives) er dobbel, men har ullik dybde og flatt tak. Dette ønsker jeg å gjøre noe med.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater