Fuktighetsmler treverk

Bruk fuktmåleren før du maler treverk. Det er særlig nyttig med en fuktmåler om du skal male utendørs treverk. Om treverket er for fuktig, kan du. Måler fuktigheten i tre.


TIPS: Hvordan bruke fuktmåler. Teknisk spesifikasjon. Skal du jobbe med tre utendørs, bør treverket være tilstrekkelig tørt. Dette sjekker du enkelt med en fuktmåler.


Fuktighetsmler treverk

Av: Jørgen Berg Pedersen, 15. Skal en måle fuktighet i materialer, er måling i treverk det letteste. Digital fuktmåler til tre og mur! Det kan være mange grunner til du vil måle fukt i. Fuktmåler til treverk.


UNI-T UT377A fuktmåler UNI-T UT377A - digital fuktmåler for tre. Temperaturkompensasjon for høyere. Er denne brukbar til å måle fuktighet i treverk før maling og til å sjekke ved med?


Fuktighetsmler treverk

Et enkelt måleinstrument for å finne fuktigheten i treverket. Nøyaktig fuktighetsmåler for treverk.


Vi har fuktmåler (hygrometer) til fuktmåling i betong, i forskjellige typer tre, i korn, halm og en rekke andre materialer. Protimeter Aquant.


Vi tilbyr en ekstra tilbehør slik som hammerelektroder. Grensen for hvor tørt treverket må være før du kan male varierer. Lurer du på om treverket utendørs er tørt nok til å males? Da er en fuktmåler det du trenger.


Fuktighetsmler treverk

Instrumentet benytter to prinsipper for å finne og måle fuktighet. Det medfølger ledning med pigger for vanskelige steder. Med piggelektroder. Overflatebehandling av tre skal ikke utføres om fuktigheten i treet er høyere enn %, dører og vinduer bør ha max 15% fuktighet.


TEKNISKE DATA FUKTMÅLER. Den beste trefuktighetsmåleren i sammenligning. Tre fuktighetsmåler - Bestem fuktighet i treet. Tre er et meget allsidig materiale som også mye brukt som.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater