Funkishus med saltak

Drømmer du om å bygge et moderne hus med saltak ? Onyx-husets 1kvm byr på soverom, ba walk-in, vaskerom, kjellerstue og flere flotte uteplasser. Når begynte man å kombinere saltak med såkalt moderne arkitektur?


Fylkesmannen i Rogaland at såkalte funkishus tåler vær og vind. Det skiller seg fra tradisjonell norsk byggetradisjon, med både takutstikk og skråtak. Når man velger denne moderne byggeformen, fjerner man. Etterspørselen etter funkis og moderne hus har gjort at Blink Hus nå satser for.


Huskatalogen vår viser et spekter av hus vi kan tilby, men katalogen brukes også gjerne som. Tidløs-serien kombinerer saltak eller pulttak med tidløst uttrykk. På klassiske hus er det vanlig med saltak eller mansardtak.


Funkishus med saltak

Husene er symmetriske og har en planløsning med tydelige rominndelinger. Et stort, koselig kjøkken. Imidlertid var dette et funkishus med flatt tak, og i reguleringsplanen står det at vi må bygge med saltak på denne tomten.


Dermed startet vi ny prosess med. Fjogstad- Hus – Rette Sorten. Sildemåke gir deg en nostalgisk bolig med saltak og en spennende fasade.


Boligen har inntegnet hjemmekontor, men her kan du enkelt lage et lekerom for de. P-rom ‎: ‎1m. Ett moderne hus med utradisjonell utforming. Kombinasjonen av pulttak og flatt tak med takterrasse gir en spennende løsning og skjermet uteplass.


Funkishus med saltak

Funkissaltak er en modell som passer til både tradisjonell arkitektur og moderne nyfunkis. Høyt under taket. Funkis - saltak gir dobbelt romfølelse takket være de.


Muligheter - Hitra kan bygges med pulttak, saltak eller flatt tak. Alta er et hus med tradisjonelt saltak, men allikevel med et moderne utseende. Det vil passe inn i de fleste nabolag. Et klassisk hus har gjerne saltak, tradisjonell bordkledning, samt plassering av vindu og dører "etter boken".


Funkishus med saltak

Funksjonalitet er et viktig stikkor og klassiske hus. Saltak (eller sadeltak) er en betegnelse for et yttertak på en bygning eller et hus med to like, motstående sider som har fall. Mange av Modas hus leveres med pergola.


Skia er et elegant. All-Tid er et moderne og minimalistisk hus med enkel form, et klassisk saltak og knappe detaljer. Det har det arkitekt Karin Remmen vil betegne som et. I tillegg ønsker du deg kanskje et hus som er litt annerledes enn de klassiske boligene med skråtak, fire vegger og stakittgjerde?


Om du kjenner deg igjen i dette. Dere skulle kommet om kvelden og sett huset opplyst. Både innvendig og utvendig belysning er helt magisk, sier Simon. Hus i empirestil - byantikvaren i Stavanger Foto: Stavanger kommune.


Villa Holmen det moderne funksjonalistiske saltak huset, utsmykket med stående kledning og spennende material valg. HUS med GARASJE BRA: 3m². Jeg var ikke veldig blid der jeg sto i pøsregnet utenfor det arkitekttegnede huset jeg bodde i og lette etter nøklene. Småbannende, sendte jeg.


De klassiske husene representerer norsk byggeskikk, som regel med saltak og kledning av tre. Dette er hus som lett kan tilpasses eksisterende.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater