Henge opp bilder uten spiker

HENG OPP: Skal du henge opp bilder, hyller, knagger eller fliser på veggene, er det flere festmidler du kan bruke for å unngå store spikerhull i. Opphenging av bilder - vanlig bildekrok eller selvheftende spiker ? Det trenger ikke å være så vanskelig å henge opp noen bilder. Tidligere fantes det kun spikre. Ingen hull i veggen og fjernes uten å etter.


Perfekt for å henge opp planer, plakater, kalendere og bilder uten rammer. Strips for bildeoppheng er enkel å bruke, uten noe behov for spikre eller skruer. Henge opp bildene. Start med bunnlinjen og bruk vater.


Henge opp bilder uten spiker

Taklistene fra Rindalslist er geniale for å unngå stygge hull i veggene når du henger opp bilder og speil. Snart blir det vanlig å feste både bilder, hyller og speil på veggen med tape. TAPES TIL VEGGEN: Dropp skruer og spiker, nå kan det meste tapes.


Henge opp bilder uten spiker

I hverdagen omgir vi oss med mange tapetyper uten at vi tenker over det. Aldri mer verktøy – aldri mer hull i veggene. Da er det bra at det finnes metoder for å henge opp bildene dine på veggen uten verken spiker, bor eller stygge. Limspiker og monteringstape.


Det har aldri vært enklere å henge opp bilder på veggen uten å bore. Du kan nemlig bruke selvklebende tape. De fordeler vekten jevnere enn en enkel spiker og de har en stor krok som er enkel å henge selve bildet på. Gips krever spesielle kroker.


Med gipsplater er det. Visste du at det er kjempelett å henge opp bilder uten å lage hull i veggen? Synnøve viser både oppheng. Bygg for fremtiden.


Henge opp bilder uten spiker

Bruker en liten spiker til å lage hullet slik at jeg får retningen. Bildis taklister har et skjult spor. Hvilke bilder passer sammen og hvordan i alle dager henger man opp en. Dersom du vil ha muligheten til å forandre bildeveggen enkelt, uten masse.


Lyst å henge opp fine bilder, men er livredd for å få stygge hull og merker i veggen? Da bør du lese dette geniale tipset! Stikk hull i teipen med en spiker der beslagene er plassert. Ta av tapen og sett den på veggen.


Sjekk med et vater, og sett merker i hullene du har. Vi har montert en slik skinne øverst på veggen til å henge bilder med wire. Da kan vi bytte om på plasseringene uten å tenke på hull i veggen. I dag deler jeg et supert tips som gjør at du kan henge opp bilder uten å etterlatte hull i veggen!


Vi har nylig dekorert veggen bak gjestetoalettet.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater