Eikeplank gulv

Velger du eikegulv fra Moelven garanterer vi deg et gulv av ypperste kvalitet. Natur kvalitet, kr. Heltre gulv i eik.


Tregulvet passer like godt i hjemmet som på hytta, og sørger for et klassisk uttrykk. Gulvet er sammensatt av bjørk kryssfiner A-kvalitet med topplag i enstav eik – mm. DalaFloda leverer kvalitetsgulv i massivt tre i bredt sortiment i treslagene furu, eik og ask.


Gulvene leveres ubehandlet eller miljøvennlig EasyCare. Byggmakker har et bredt utvalg av gulv i heltre furu. Handle på nett - hent i butikk. Tilgjengelig i 17.


Eikeplank gulv

Det tåler mye pga eik og ask er begge harde tresorter. Om man har varmekabler i gulvet har vi spesial gulv opptil 300mm bredder som har finer under, som er.


Eikeplank gulv

Brukes det som gulv, blir det et fantastisk møbel. Se vår prisliste for dimensjoner. ALLE SMÅ BILDER KAN KLIKKES PÅ FOR Å FÅ STØRRE BILDER.


Et gulv med et røft utrykk som kan kombineres med ulike interiør stiler. Gulvet vil være med på og preget rommets personlige. Legg i handlevogn. Med eikeplanker får du en elegant, nesten underspilt uttrykk.


Dinesen eikgulv tilfører en estetikk som man vil glede seg over i generasjoner. Et Dinesen Layers gulv gir deg alle de naturlige egenskapene fra et heltregulv i en lamelloppbygd løsning. Når du går på plankene, gir trinnene dine gjenklang i. Vårt hovedsortiment består av brede heltreplank av eik.


Vi leverer også treslag som ask og douglas gran. Med denne typen gulv får du følelsen av å ha et ekte heltregulv. Parkett 1-stav Eik Grey, Børstet og hvitmattlakket. For mange er Siljan kjent som det ypperste av massive gulv i furu og eik.


Eikeplank gulv

Børstede gulv gjør også at riper og hakk blir mindre. Vi tør påstå at ett tregulv fra Siljan er noe ekstra. Det er produsert av virke fra skoger i. Hvis gulvet må tåle veldig hard bruk, bør du velge eikegulv. Eik er en hard tresort som tåler hard bruk.


Du kan lakkere, olje eller male gulvet, uansett om det er furu. Gulv i heltre betegner tregulv der hele planken er i massivt tre.


Alle våre eikegulv er av slaget europeisk eik - et treslag som har vist seg å. Slottsgulv- gulvene er massive heltregulv som lages i ønsket treslag, tykkelse og bredde. Massivt heltre stavgulv i Europeisk Eik går aldri av mote!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater