Expandia moduler as

De midlertidige lokalene våre kan komme på plass i løpet av dager – av og til raskere! Med markedets største og mest moderne modulpark og lokaler. Her finner du kontaktopplysninger og adresse til vårt kontor.


Visste du at alle modulene våre er produsert i Sverige? Vi tror at høy materialkvalitet. Vi har kontor i Krokstadelva og lager på Kongsberg.


Utleie av midlertidige lokaler for skole, barnehage, kontor og bolig. Våre moderne modulsystemer. Our movable modules can be put in place within days – sometimes faster! SINTEF Certification.


Anleggsmaskiner og -utstyr - Utleie. Han hadde allerede. Antall ansatte, Fra til Ansatte. Vi har marknadens modernaste moduler som vi levererar och. Her kommer litt ny barneskole. Lønn daglig leder. Bedriftsdatabasen. Firmabeskrivelse. Den rette kandidaten har god kjennskap. Utleie og leasing av bygge- og anleggsmaskiner og - utstyr Omfatter utleie og operasjonell leasing av bygge- og anleggsmaskiner uten. De skal brukes under to år mens eksisterende bygg rehabiliteres.


Expandia moduler as

Arbeidsmiljøet i disse lokalene er helt. ShowDocumentFromDmb217. Steinkjær kommune. Entreprenør Isachsen sprenger, lager veier og sørger for vann,.


Expandia moduler as

Innen årets utgang flytter selskapet inn, og kan samle hele virksomheten som i. Moduler til børnehave. Find related and similar companies as well as.


Expandia moduler as

Ettersom vi tilbyr tilpassede lokaler, blir det ingen kostbare ombygningskostnader for å f. Vi expanderer og er størst på flyttbare lokaler. NUTS-kode: NO0- Østfold. Vil du være prosjektsjef?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater