Galvaniserte trappetrinn pris

Ferdig boret med innfestingshull i sider. Utetrapp i galvanisert metall. Trappen har platting øverst og tre trinn.


Våre galvaniserte trappetrinn er lagervare og har leveringstid på inntil 2-virkedager etter bestilling. Vi leverer til hele Norge. Trappetrinn har en gavl med høyden mm.


Velg din butikk for å se pris, lagerstatus og fraktkostnad. For industri, rømningsveier, kompletterings- og entretrapper. Har høyere friksjon enn betong. Trinnene er sklisikre.


I en trapp av Pa- So trinn går du like trygt vinter som sommer. Dette er de mest sklisikre trinn på. Har du plank, har vi trappetrinn. Sammenlign produkter.


Sirius Stål er en moderne trapp som er designet for å ta liten plass i rommet. Eurokoder, standard. TRAPP HORISONT REKKVERK VFR TRINN.


Normalt leveres disse i våre standard størrelser men de kan også tilbys i tilpassede bredder, dybder og fasonger. Galvaniserte trappetrinn i stål. Selger: Entreprenørfirma.


Legg i ønskeliste Fjern fra ønskeliste. Jeg skal lage en trapp ned fra terrassen og tenker å bruke. Trenger du eller noen galvanisert ståltrinn eller en hel utetrapp er det bare å. Vi har fått galvaniserte trappetrinn på lager De er vedlikeholdsfri og robuste. Ingen skitt, støv og væske legger seg i trinnene og de egner seg godt.


Det er laget av galvanisert stål med varmdyppet sink, og er ideelle for industriell bruk, bolig- og kontorbygg, som plattformrister, gangvegg på gulvet, trappetrinn. Utgangspunktet er ståltrapper med gitterrister som trinn og repo, men vi leverer også med for eksempel platetrinn.


Vårt mål er å levere perfekte trappeløsninger til konkurransedyktige priser. Eksklusiv finish i lakkert eller børstet stål og ulike tresorter på trinn etter ønske. Jotne Ankers leverer alle typer gittertrinn produsert i galvanisert stål, rustfritt og syrefast. Vi har også, som en av få firmaer i Norge, egenproduksjon av trinn.


Alle trinn har standard. Riktig pris og kort leveringstid er nøkkelordene. Sommerbutikken AS - Badetrapp galvanisert stål. Leveres med trinn av trykkimpregnert tre.


Stålet har en vedlikeholdsfri rustbeskyttelse i mange tiår. I tillegg er trinn i gitterrist. Vis flere Vis færre. Planlegging og utførelse av trapp ». Pris på forespørsel.


Type trapp, Byggesett (10), Hems- og.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater