Glassplate mellom kjøkkenbenk og overskap

Glassplate mellom kjøkkenbenk og overskap

Slik blir kjøkkenet mer moderne. Tidligere var det vanlig med fliser, ordinær trevegg eller tapet mellom benk og overskap på kjøkken, men i de senere år har det blitt mer. Glass over kjøkkenbenk. Vi skal nok gå for fliser.


Ellers kan du male veggen en sprek farge og ha glass foran. Elller kanskje en plate i børstet stål? Vi leverer digitalprintet designglass.


Glassplate mellom kjøkkenbenk og overskap

Med glass montert mellom kjøkkenbenken og overskap har du mulighet til å skape ditt eget og unike utrykk på kjøkkenet. Velg mellom glass, messing, rustfritt stål eller et annet materiale du synes ser bra ut. De gir en fin finish mellom benkeplaten og overskapene. Oslo -bedriften Oksidé, mellom benkeplate og overskap på kjøkkenet.


En plate over stekeplaten er en enkel og rimelig løsning for å hindre smuss og gris oppover veggen. Svært mange er opptatt av hva som er best å gjøre med veggen mellom benke- og overskap på kjøkkenet. Et tradisjonelt valg er fliser, men det. Men sprutsonen, området mellom kjøkkenbenk og overskap, kan være et.


Glassplate mellom kjøkkenbenk og overskap

I tillegg har hun lagt sin elsk på plater av kobber lagt under glass i. Foto over kjøkkenbenken. De centimeterne mellom kjøkkenbenken og overskapene er rene. Du kan for eksempel dekke det med en glassplate som forsegles med.


Med en glassplate montert mellom kjøkkenbenken og overskap har du mulighet til å skape ditt unike utseende på ditt kjøkken. Området mellom overskap og kjøkkenbenk skal være praktisk og lekkert samtidig som det skal være fint å se på. Benytter du glass kan du oppnå dette.


Vi kan levere et bredt utvalg av glass for bruk mellom benkeplaten og overskap, eller andre steder der man ønsker en vedlikeholdsfri flate som er svært lett å. Alt glass til dette bruksområdet bør være i. Vi har panelplater (malt i sand) i mellomrommet mellom overskap og. En glassplate er lagt på kjøkkenbenken under espressomaskinen for å. Lengde: 45 cm. Det må også være to hull til. Ved å benytte glass mellom kjøkkenbenk og overskap har du muligheten til å sette.


Vi vurderer enten fliser, som er litt dyrt og pesete å legge, eller glassplate mellom kjøkkenbenken og overskapene. Problemet er bare at.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater