Rense teppe oslo

Vår teppeavdeling vasker, våtrenser og kjemisk renser. Matter og ryer kr 15- pr kvm (minstepris teppe kr 38- ) Ekte orientalske tepper og. Du kan leie rensemaskin. Et teppe krever jevnlig støvsuging og rensing for å få vekk smuss, hvis ikke risikerer man at teppet blir grobunn for uønskede.


Kvalitetsgaranti er «hvis det er behov for det, så renser vi ditt teppe opptil tre. Vi utfører express dersom det haster. Forskjellig produksjonsmetode og materialvalg gjør at alle tepper krever individuell behandling.


Vi renser og behandler alle typer tepper og vi har. Det må hentes på St. Bør teppet ditt vaskes? Vi tilbyr vask, restaurering og tepperens av de fleste teppetyper.


Metoder og kjemi som benyttes for tepperens og rens. Oslo, Lørdag 11. Vi skiller metoder for rens inn i tre kategorier. Kvinnen (77) betalte 13.


Rense teppe oslo

Da tepperenserne kom for å hente teppet hjemme hos kvinnen, skal de ha krevd 1. Vi vasker og renser alt av garderobe og interiørtekstiler. Gulvteppe (m2), Gardiner (kg) og Gardiner med press(kg). Alle løsninger er fullstendig.


Hammerstads gate 48. Møbelrens og tepperens. Rens og Renhold AS. Hvordan vasker du egentlig et gulvteppe ? Kan du putte det i. Sølte minstemann.


Har du flere tepper som trenger rens, kan det være smart å leie en tepperenser. Vi er et firma som tilbyr profesjonelle tjenester innen rens. Vi har fått stor erfaring og kompetanse i rens av møbler og tepper. Derfor renser vi alle tepper individuelt, og tilpasser prosessen til hvert enkelt teppe, slik at det kommer tilbake til deg i best mulig stand.


Rense teppe oslo

Vi bruker ofte mer tid på å. Tepper tiltrekker seg mye. Pels rens : 60- til 80. Dyner: 35- for enkel dyne 50- for dobbel dyne. Lengde (kan diskuteres på antall mengde som blir levert).


Rense teppe oslo

Trenger du å vaske teppe, sofa eller evnt.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater