Garderobestang svart

Flere av våre garderobestenger har smarte hyller hvor du kan sette sko, hatter. Vi skreddersyr lærreimer slik at de passer til akkurat din garderobestang. Legg i handlekurv. Orden og system i garderoben!


Klesstang til garderobeinnredningen. KROK DOBBEL EDGE SVART SB. Tilgjengelig i butikker. Bildegalleriet fortsetter etter annonsen! Les om vilkårene i garantiheftet. Garderobestangen er enkel å montere, bare klikk den på. Veggfeste Ø mm, pr. Før toveiskoblingen inn på garderobestangen og sett. Stort utvalg av justerbare gardinstenger, endestykker og veggfesten. Gardintilbehør som gjør det mulig å henge opp gardiner både på vegg og fra tak.


Komplett leverandør av garderobeløsninger, skyvedørsfronter og innredning, walk-in, lages på mål, kort leveringsti gratis hjemmebesøk og oppmåling. Denne lekre og minimalistiske garderobestangen gir et lett og luftig uttrykk med sitt enkle oppheng. Lakkert overflate.


Garderobestang svart

Designer: Wiebke Braasch. B120×D5 H200cm. Elegant og minimalistisk knaggrekke fra House Doctor med et unikt og annerledes formspråk. Kles-opphenget er laget av svart jern, som er festet mellom to.


Garderobestang svart

Fås i flere lengder og kan enkelt kappes til ønsket lengde. Industri og Maritim. Vi har laget en garderobestang og stk vegghengt skohyller som er lakkert sort matt struktur. Disse har vi montert i en nydelig totalrenovert leilighet.


HJULSETT FOR KURVSTATIV SVART. Justerbar fra 4– 6mm. GARDEROBESTANG 100CM HV NORSCAN. En utrolig praktisk innredning i garderoben. PAX garderobe Ikea med skuffer og garderobestang.


Garderobestang svart

Noen merker som er ikke veldig synlig når den er montert. Den er allerede demontert. Ikea Komplement garderobestang cm. Bredde: mm, Dybde: mm, Materiale: Stål, Vekt: 1. Filtrer og sorter.


Hyller og oppbevaring. Sorter etterNyeste først.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater