Serveringsbrett plast

Vendbart serveringsbrett som også kan brukes som avrenningsbrett til oppvasken. Brettet er produsert i polypropen, er næringsmiddelgodkjent og tåler. Priser vises kun hvis du er innlogget. Nordic Kitchen serveringsbrett.


Serveringsbrett plast

Kjøp billige kontorrekvisita i høy kvalitet til arbeidsplassen eller hjemmekontoret. Vi leverer allerede i morgen. Det er enkelt og raskt å bli kunde. Ostebrettet er en. Skriv anmeldelse. Produktet har utgått. Se alle produktene. Legg i handlekurven. Trygg hjemlevering. Fri frakt over 7kr (ikke møbler). Serveringsbrett Sort, 34xcm. Vår misjon er å gjør verden bedre. Et skritt av gangen. Det går med alt for mye virgin plast til å lage produkter som kunne vært.


Serveringsbrett plast

Når sommerhalvårets vær tillater det, ønsker man m. Du må være logget inn for å se profilen. Brettet tåler oppvaskmaskin og er falset under for å tørke ved stabling.


Serveringsbrett plast

Nå lanseres et serveringsbrett som kombinerer plastavfall fra norsk oppdrettsnæring med en naturlig forsvarsmekanisme mot bakterier. I en bar er det viktig å kunne yte det lille ekstra. Ved å ha et serveringsbrett lett tilgjengelig har du mulighet til å servere drikke ved bordet og samle tomme glass. Bak produktet står den norske gründerbedriften.


Lite serveringsbrett i plast med et stemningsfult bilde tatt fra Salenfjellet for et par år tilbake ;) Pris: 249. ParentCategoryFacet. Det produseres enorme mengder plast i Norge, men det er kun en tredjedel av plasten som blir resirkulert. Store deler av den øvrige mengden.


Stort utvalg til markedets beste priser. Vintage design serveringsbrett fra Design. Fint plast brett " Jordbær " fra RETRO. Materiale og teknikk: Støpt polert tinn og plast.


Teknikk: Støping. Dekorteknikk: Polering. Vinkjøler i plast til å ligge i fryseren. Tar liten plass på bord. Måleglass i plast, med strek for og 4cl. Tilleggsinformasjon. Barsil Rød Vinyl.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater