Epoxy gulv garasje

Overflaten vil bli enfarget blank i ønsket farge. Velg farge og antall kvadratmeter, å du har snart ditt perfekte garasjegulv. Se også vår videoveiledning her. Epoxymaling på betonggulv.


Epoxy gulv garasje

Det er primært typer. Viser 1–av resultater. Quartz-sand til epoxygulv 25Kg sekk. Tilleggsprodukter.


Jeg har ubehandlet betong gulv i garasjen, og lurte på om noen har erfaringer med epoxy gulv ? Jeg tenker da på å kanskje. Erfaringer med epoxygulv i garasje ? Garasjegulv - EPOXY ? Hvor kan malingen brukes? Intergard 7er perfekt til maling av verksted, lager, kjeller- og garasjegulv. Ikke bare ser det flott ut, men.


Sterkt gulv med epoxy. Da kan du male det med epoxymaling. Jobber som utesteder, bakeri, store eiendoms lokaler til garasje. Her hadde kunde hatt fliser på hele gulvet i mange år samt epoxymaling i lagerdel.


Mikrosement - våtrom. Jeg skal snart legge epoxy på gulvet i garasjen. I følge bruksanvisningen ser det veldig greit ut. Bland sammen, og dra ut med en malerulle.


Epoxy gulv garasje

Dette er en gulvtrend for de litt avanserte. Trendy epoksygulv er perfekt i garasjen - og nå også i stuen.


Mal gulvet med gulvmaling i den fargen du ønsker 2. Fargerike Meyer har nå fått til lager ett fantastisk epoxybelegg til gulv, enten det er kjellergulv, vaskerom,. Men det er kategorier.


Epoksy maling som du kan gjøre selv feks Sigural, eller fra biltema. Her kan du velge mellom ulike. Gulvmaling: Betonggulv - Obs BYGG - Coop coop. Vær imidlertid oppmerksom på at epoxygulv er veldig glatt.


Epoxy gulv garasje

Mer enn års erfaring. Ulike gulv og overflater fyller ulike funksjoner. I samarbeid med markedsledende produsenter kan vi levere optimale gulvløsninger for. Legge epoxy gulv i garasje.


Gulvet er betong, stort sett i god stand men noen mindre sprekker som kan ses på bildene.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater