Garasje sknadspliktig

Melding om bygning eller tilbygg som er unntatt søknadsplikt. Mindre ting som ikke krever søknad. Bygge garasje eller bod? Sjekk om du kan bygge. For bygging av garasje er. Vi kan ikke avklare søknadsplikt basert på informasjon som gis i kommentarfeltet. Nærmest alle garasjer og uthus er søknadspliktige. Hvilken type byggesøknad. Søknadsform og innhold i en byggesøknad garasje avhenger av størrelsen på garasjen. Mange ønsker seg platting, terrasse, garasje eller nytt gjerde.


Regler for å bygge garasje er at man slipper å søke kommunen dersom bygget blir. Hvis garasjen din ikke er søknadspliktig må du likevel melde inn det nye. Om garasjen eller uthuset skal benyttes sammen med tiltakshavers enebolig kan.


Garasje sknadspliktig

Hva du kan gjøre på eiendommen din kommer an på hvilke regler som gjelder for din eiendom. Det er viktig å være. Dette finner du i Veileder for unntatt søknadsplikt for garasje og.


Frittliggende bygning - garasje, lekestue, bo sykkelskur ol. BRA) eller bebygd areal (BYA) er over m² er ikke søknadspliktige. Ny garasje en meter fra tomtegrensen, et meter høyt gjerde på tomtegrensen eller et kvadratmeter uthus med meter mønehøyde og 3. Oppføring av garasje er søknadspliktig i henhold til plan- og bygningsloven. Hovedreglene for bygging uten søknad.


Innholdsfortegnelse. Bare nysgjerrig i ett steg? Garasjer som ikke er unntatt søknadsplikt. Eksempel på frittliggende garasje med carport og bod.


Garasje sknadspliktig

Dersom betingelsene er oppfylt, er en slik bygning unntatt fra søknadsplikt. Må du søke kommunen om. For garasjer, som du etter de nye forskriftene kan bygge uten søknad på.


Garasje sknadspliktig

Finn ut om det du ønsker å gjøre er søknadspliktig og hva som er viktig å huske på. Dette gjelder også tiltak som ikke er søknadspliktig.


Går du med planer om å bygge garasje, bod eller andre småbygg? Dersom du skal bygge garasje, bod eller lignende som er søknadspliktig,.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater