Utestue av gamle vinduer

Med gamle vinduer og rustikk panel kan du gi den ditt eget personlige preg. Magasinet Lev Landlig forteller hvordan det kan gøres. Drivhuset til Egil Bjørsland og Mariann Svingen fungerer som en koselig utestue året rundt.


Vi begynte å samle på gamle vinduer og andre. Gubben var nok i begynnelen noe (totalt!) uforstående til hva jeg skulle med gamle vindu, men han har lært å leve med lystene mine,stakkar ;). Ingrid har lagd en ny flott utestue i hagen. Vi valgte å kjøpe brukte vinduer for at utestua skulle se mindre ”ny” ut, og fant disse etter en liten.


EGET BYGGVERK AV GAMLE VINDUER : Det er gøy å ha et drivhus som. Vi bruker det som en utestue, tenner masse stearinlys og forlenger. På vinteren blir det som en utestue, i vinter var det ikke så kaldt så da satt vi ofte ute i. Takvinduene er fra Trolla Brug, mens grunnmuren. Det karakteristiske gulvet og de gamle loppe- funnene er med på å skape en romantisk stemning.


Utestue av gamle vinduer

Gamle vinduer og vintagefunn. De gamle vinduene skulle egentlig kastes da Geoffrey Kempton forbarmet seg over dem og tok dem med hjem. Tre år senere står drivhuset. Aller sist bygde de karnappet og satte in takvinduer.


Vinduene Fant Kerstin i et gammelt drivhus som ble revet. Denne gangen skal drivhuset bli av tre og gamle vindu :) Gleder meg! Monter en redskapsbod i hagen, og få mer plass. Kjøp utestue elementer fra Skanvas fleksible modulsystem til landets laveste priser.


Lite gir så god stemning og sjel som gamle ting, og vinduer fra forskjellige hus og epoker gir en helt spesiell følelse. Store gamle vinduer dannet utgangspunkt for denne hagestuen som er.


En utestue som forlenger både kvelden og sesongen og føyer seg. I front blir det satt inn dobbel glassdør og vinduer, og i taket monterer vi tre. UTESTUE : Det gamle hønsehuset ble etter påbygging til en trivelig utestue. LEVEGG: Denne uteplassen har fått en vegg med gamle vinduer ut mot en åker.


Teppet og gulvputene gir en følelse av utestue. Møblene har beboeren Palle. Stort gratis bruktmarked målrettet til gamle hus, gratis for private! Pris: Alder: Skal brukes i utestue på Larkollen.


Terjes- Vindu AS. Lag deg en utestue av brukte materialer som f. Mange gamle vinduer kan gjøre nytten sin hvis du tar deg bryet med å pusse dem og gjøre. Vi bestemte oss for å tegne den selv, for å sikre oss at vi fikk det som vi ønsket, blant annet med store vinduer, forteller Anne Martha.


Utestue av gamle vinduer

Utestue med utsikt på Emblem: Selvtegnet og. Bygde nytt med stor respekt for det gamle. Det er synd og skam at man bytter ut de gamle håndstrøkne vinduene med kjedelige nye flate vinduer.


Utestue av gamle vinduer

Litt kitt og maling ville gjort at disse. Innglassing terrassetak i Skjold integrert i gammelt tak.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater