Nkkelboks kodels

JACO NØKKELBOKS MED KODE Boks med kombinasjonslås for oppbevaring av nøkler. Med denne nøkkelboksen trenger du aldri mer å bekymre deg for å. Praktisk, lite skap med kodelås - ingen nøkler under matten lenger!


Nkkelboks kodels

Perfekt for hytta, garasjen etc. Kraftig gummi som beskytter mot vær og vind. Anerkjent og solid nøkkelboks med kodelås. Utstyrt med et praktisk hengslet lokk.


Nkkelboks kodels

Gjem nøkkelen i en sikker nøkkelboks med kodelås - og gi tilgang kun til de du stoler på. Vi har Norges største. Nøkkelboks med kodelås.


Brukes for midlertidig forvaring av nøkler til bolig, hytter etc. Et godt alternativ til å ha nøkkelen under dørmatta. Kodelås, Høyde 11. Varianter Høyde, Bredde.


Populær nøkkelboks til fastmontering for sikker oppbevaring av nøkler inne og ute. Boksen kan oppbevare flere nøkler, og lar deg sette din egen kode med. Vår mest populære og anerkjente nøkkelboks som gjør jobben for de aller fleste - og vel så det! En perfekt kodeboks for enkel og sikker oppbevaring nøkler.


Grunnet omstendighetene har vi nå lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Sector Alarm har bedt de aktuelle kundene som har nøkkelboks med kodelås om å fjerne nøkkelen fra nøkkelboksen som selskapet tilbyr sine. Låsbare nøkkelskap og nøkkelbokser med kodelås eller sylinderlås.


Hold orden på bedriftens nøkler, vi har skap for opp til 6nøkler. I så fall bør man bruke nøkkelboks med kode, eller ha kodelås på døren, koblet til alarmen, anbefaler Berge. Man tror kanskje man er smart. Så slipper du risikoen ved å legge nøklene under matten.


Nkkelboks kodels

Kombinasjonslåst nøkkelskap med firesifret kodelås, robust metalldeksel og to opphengskroker. Skapet tåler å brukes både ute (på skjermede steder) og inne. Anbefalt og svært solid nøkkelboks med kodelås, som er utstyrt med et praktisk hengslet beskyttelse lokk og med ekstra god plass til mange. Tilgjengelighet: stk.


Minste salgsenhet: 1STK. En værbestandig nøkkelsafe med store koderuller med hvite, synlige tall. Solid sink-kropp med to låsehendler. Kan plasseres både ute. Lastet opp av Sikkerheten-selv. Lagre ønskeliste. Creone er et intellegent nøkkelskap som trygt oppbevarer dine nøkler. Creone- systemet er et elektronisk nøkkelskap med kodelås. Hver bruker av nøkkelskapet. Et trygt sted å oppbevare reserve nøkler. Egnet for bruk til hus og hytte.


Hvilke fordeler har par som begge er innmeldt i LO? Hva sier forsikringen om nøkkelbokser med kodelås, og trenger barna reiseforsikring etter. Registrer deg nå!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater