Garasjelsninger

Garasjeløsninger. Her kan du lagre både bil, verktøy, maling og andre store ting du ikke finner. Smarte oppbevaringsløsninger er alfa og omega i garasjen, og det skal ikke så mye jobb til for å få orden i kaoset.


Garasjelsninger

Et garasjetelt fra Dancover beskytter bilen fra vær og vind. Det som var viktig for meg rett før jeg bygde garasje, var å få tak i noen som kunne gjøre hele jobben. Og da mener jeg alt fra muring og grunnmur til ferdig.


Våre garasjeløsninger er alt fra den helt enkle typen til større garasjer med flere. Leter du etter en smart garasjeløsning ? Her er løsninger vi drømmer om. Disse kreative oppfinnelsene har du neppe. Basalt garasje med carport.


Det hadde gått et snaut år siden Kristian Rasmussen og samboeren flyttet inn i ny bolig på Ekeberg i Oslo, og i garasjen var det fortsatt kaos. Finner du ikke det du leter etter?


Bod- og garasjeløsninger. Holder på å setter opp en garasje, ikke så stor som jeg ønsket, så da må jeg ha en smart innredning.


Går knapt en Audi TT og Tesla Model i. Har i dag en stor carport. I fellesskap med kunden har vi kommet frem til løsninger som binder garasjen sammen med særegenheter til hus eller tomt. Velkommen til oss.


I denne brosjyren presenterer vi våre garasjeløsninger og tilvalg du som kunde kan velge til din garasje. Se link for priser og teknisk info. Lite er så frustrerende som en garasje som er så uorganisert og rotete at den ikke kan brukes til det den EGENTLIG skal brukes til, nemlig. Utforsk denne tavlen til Esp1eliasspå Pinterest: « garasjeløsninger ». Jeg la en planke på tvers, ganske høyt i boden.


Den er glatt og fin, siden den er et gulvbord til terraser. Jeg henger syklene opp etter setet. Denne garasjen ser helt vanlig ut, man forventer ikke at det skal være noe spesielt med den. Så ser vi at bilen blir kjørt inn, vi legger også merke til at det ligger.


Garasjelsninger

Med våre stilrene og driftssikre garasjeløsninger skal vi ikke bare levere produkter av høy kvalitet - vi skal også tilby løsninger som kler våre kunders individuelle. Metrisk AS leverer automatiske parkeringssystemer til bil og sykkel fra Wöhr, Tysklands ledende produsent de siste årene. Vi gir deg mer per meter. Bygg - Gros Salhusmarka.


Garasjelsninger

Vi har fått inn ulike forslag til nye garasjeløsninger, samt priser på disse. Styret hadde planlagt innkalling til en ekstraordinær generalforsamling. Kontakt oss for gratis befaring. Alt innen utvendig og innvendig solskjerming.


Vi leverer til private. Vi tilbyr også andre produkter til hage og garasjeløsninger.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater