Gr presenning

LEVERES MED SVEISEDE MALJER. UV-BEHANDLET FOR Å TÅLE SOLLYS. Presenninger som egner seg til de fleste forhold. Den er meget slitesterk å enkel og jobbe. Utstyrt med maljer. PVC 6gram med merler i stål og innsydd tau rundt hele presenningen. For andre størrelser, velg i rullegardin: 3xmeter. Detaljer: Dokumentasjon: Lagerstatus. PRESENNING PVC 450G 5X7M GR. Se fullstendig vareinformasjon. På lager i butikker. Antall LEGG I HUSKELISTE.


Gr presenning

For dager siden - Lettpresenningene er produsert i krysslaminert polyetylen. Armert presenning med ganske god styrke. Egner seg godt der opplagsplassen ikke ligger spesielt utsatt for vind.


Gr presenning

Med en presenning sikrer du også at hageavfall eller annen lett last ikke forsvinner ut av. Gram presenning 130gr. OUTLET - Spar 53%. Avhenting i butikk. Dobbeltsvejset kantf. Produktbeskrivelse, Str. Lett og fiberarmert polyeten- presenning med tosidig laminering. Ekstra forsterket i ytterkantene med line (polypropylen) innlagt. Det er sveisede kanter rundt. Legg til dine favoritter. Ny prisgunstig presenning i god kvalitet. PVC-duk, et holdbart materiale med lang levetid.


Gr presenning

Våre presenninger kan du bruke igjen og igjen, sesong etter. Logg inn for å kjøpe. Aluminiumsmaljer for hver. Våre sterke PVC- presenninger er nyttig til ditt behov for overdekking.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater