Interirsnekker

Vi monterer kjøkken, ba garderobe og andre innredninger. I tillegg utfører vi andre. De monterer og tilpasser interiør som kjøkken, bad og garderobe på oppdrag for bedrifts- og privatkunder.


Fortell meg om en tanke eller en idé, så får du en gratis, uforpliktende skisse og en medioker samtale. Snekker og tømrer. Antall ansatte, 5. I Block Watne er vi nå over 3tømrere. Det er fordi vi bygger hvert bygg fra grunnen av, bjelke for bjelke, enten det er en enebolig eller et stort.


Interirsnekker

Fylke: Akershus Sted: Bærum Søknadsfrist: 08. For solid kunde i Asker søkes snekker med fagbrev til oppdrag. Vi rekrutterer i dag medarbeidere til et. About the provider: Adam Proch.


Interirsnekker

Vi hjelper deg med å utarbeide konsept, tegner, modellerer, produserer og monterer. Interiørfabrikken Ytre Arna. Jan Helge Johansen. Selvstendig næringsdrivende i møbel og interiørsnekker.


Kopperå, Nord-Trøndelag, Norwayforbindelse. Vi tar oppdrag i hele. Vi kan hjelpe deg med spesial bygget innredning til butikk og privat. Alt innen spesialinnredning I tre til privat og næring.


Vi har mange års erfaring og bidrar gjerne. Ingvar Gjemse AS. Drevet av Webnode. Inviter til anbud Send E-post. Mer informasjon kommer her. Vi utfører snekkerarbeid innenfor spesialtegnet interiør, møblement og restaureringsarbeid for privat og proffmarkedet. Ta gjerne kontakt med oss så hjelper vi. Hos Gul Index finner du kontaktperson, telefon, adresse. Møbelsnekker, interiør snekker, snekkeri, kroktun interiør, snekker Vestfold.


Fra en sped start i “kjellern” har firmaet gradvis. Arkitekt og interiørsnekker.


Interirsnekker

Vi jobber i mange materialer, med hovedfokus og spisskompetanse innen treverk, dets egenskaper, bærekraft, kvalitet og varighet.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater