Ledning med sokkel

Pris per m 148. Shopping cart Legg i handlekurven. Lampefot og lampeledning. Hos Elektroimportøren finner du et stort utvalg av lampeholder i ulike sokkelstørrelser som blant annet Eog E14.


Populære artikler nå side av 4. Alt ifra stikkontakter og ledninger til batterier og trafoer. Se vårt utvalg her! Ledning PL, metervare. PL- ledning, for eksempel til lamper.


Bruk E14-lyspære i E27- sokkel. En stoffledning er en ledning til lampe som har en farget strømpe av. Jeg har laget meg to soveromspendler av IKEA hylleknekt, sokkel.


Ved å bruke stoffledning i forskjellige farger sammen med sokler kan du lage utallige. Stofftrukket ledning i ulike lengder og et utvalg farger, eller ledning med bryter og stikk. Kobber sokkel, og du kan velge mellom hvit, grå eller sort tekstil ledning. Fra NUD Collection.


Esokkel, leveres med sukkerbit for montering. OBS uten lyspære. Et allsidig ledningssett til bordlamper. Den består av en sokkel, justerbar stoffledning, ledningsbryter og plugg.


Ledning med sokkel

Designet er kompatibelt med alle HAY- lamper. De siste årene har det vært moderne å ha enkle ledninger med fatninger, slik som pendel. De avsluttes ofte av en stor lyskilde f. Sokkel med ledning.


Ledning med sokkel

En smart og enkel pendel for en dekorativ lyspære. Det enkle kan være det beste! Den er designet for å fungere som. Esokkel til IEC plugg. Kan benyttes alene eller med reflektor. Ved bruk uten reflektor anbefales LUMii hengebrakett i tillegg.


Ledning med sokkel

Imitert brenner for Aladdin, bronsefarget ledning.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater