Store fliser bad

I et vanlig hus er de praktisk talt uslitelige, forteller Fredriksen. Mørkt eller lyst bad. Trenden med store fliser både på gulv og vegg har spredt seg. Gå for store fliser på badet.


Badet blir en stadig mer sentral del av hjemmet. Tidligere hadde badet kun nødvendige funksjoner, men i dag er badets. Omvendt understreker.


Ikke et vondt ord om Obos- bad og lignende, men tar du et slikt standardbad og vil ha store fliser rett på det grunnlaget som er der, er du nesten. Nå skal baderommet ha store fliser, men hvordan løser man det på små bad ? Store fliser til små bad.


Store fliser bad

Mange små ting bryter opp, gir et urolig inntrykk og gjør at rommet virker mindre. Derfor kan det lønne seg å gå for. På dette badet bruker vi storformat fliser i 60xstørrelse som heter Pietre Di Paragone Gre som er. I denne videoen viser vi deg hvordan du enkelt legger fliser på gulv.


Store fliser bad

Hva skal man egentlig tenke på. Ta for eksempel et lite bad, hvis du velger samme farge på flis både på vegg og gulv og i tillegg går for store fliser vil badet se mye større ut, enn om du hadde. Se vårt store utvalg av fliser og verktøy her.


Store fliser bad

AddThis Sharing. Mange ønsker seg store fliser på baderommet – og de vil gjerne ha flisene så store som mulig. Det er imidlertid ikke. I dusjen - ja takk til cm. Men bør eg styre unna? Mye brukt: Fliser er populært på badet. Ulempen med store fliser på gulv i våtrom er at det kan være vanskelig å få til et skikkelig tosidig fall. Fliser fra Norfloor fås i et bredt utvalg av farger og design. Fliser har store fordeler sammenlignet med andre overflateprodukter som for.


Vi ser også en utstrakt bruk av flis brukt som kontraster. Med de store formatene blir det vanskelig å få helt riktig fall hvis.


Daniele opplever at flisene på badet i senere tid har blitt større, mens området som dekkes av fliser blir mindre. For at vannet skal kunne renne vekk, må sluket være det laveste punktet på gulvet i badet.


Og med store gulvfliser kan dette være en utfordring. De aller fleste velger fliser på badet fordi fliser har lang levetid. Bad med store fliser føles ofte renere, pga mindre fuger. Håndtverkerne må forholde seg til standarder og forskrifter - som fall på gulvet på badet.


Da er det viktig at man tar høyde for dette når man velger fliser. Bruker du så store fliser, krever det et. FLISEFINT: Timeless er laget av.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater