Gulvlister som skjuler kabler

Løsningen heter VOX, og er noen smarte gulvlister som du skjule ledninger og kabler inni. På den måten blir de usynlige. Men hva gjør du når behovet endrer.


Skjuler enkelt ledninger og kabler bak listen. I pakningen følger det. Trenger du å skjule kabler ? Har du en vrien overgang mellom to.


Maxbo har taklister, gulvlister, feielister og dekorklosser, for å nevne noe. Les mer her og se. Hvorfor ikke skjule den stygge ledningen samtidig? Smarte rørmansjetter og gulvlister som skjuler ledninger.


En artig liten detalj er at det er plass til å legge for eksempel lavvolts kabler bak listene. Lister i PVC med ledningsskjuler. Det eneste jeg har funnet hittil er primo futura (primolister.com) som.


Skal legge nytt gulv fra pergo, og ser at de leverer lister som har. Dersom man benytter vanlige gulvlister, og skjuler kabelen i "hulrom," så blir. Det er lov å skjule løse strømkabler bak lister hvis de ikke er festet eller bygget inn i en konstruksjon.


Gulvlister som skjuler kabler

Da må det brukes installasjonskabel i rør. Strømkabler og nettverskabler som slingrer seg langs med gulvlisten er. Cover ( it), som skjuler alle kablene til den vegghengte flatskjermen.


Men jeg har hørt det finnet noen gulvlister som en kan legge. Orca Decor (hvor man også kan skjule kabler bak) men ser. Med en gulvkabelkanal legger du både kabler og slanger over gulvet, uten. Du kan også skjule ledninger bak gulvlistene, noe som gjør at det er enkelt å få et flott hjem.


Gulvlister som skjuler kabler

Golvlister produsert for å skjule kabler. Synest cn høye gulvlister er litt høyere enn jeg kunne tenkt meg! I tillegg får du ferdig malte lister i to hvitfarger, sier Maxbo-eksperten. Skjule ledninger eller fikse en vrien overgang mellom to rom?


Gulvlister som skjuler kabler

Her er de riktige listene til ditt. En kabelføringslist brukes til å skjule kabler og ledninger langs gulvet, både i nybygg og. I tillegg til at vi tilbyr gulvlister i samme overflate som våre dører har vi også en.


Bunnlisten monteres som en gulvlist før kabel legges i sporet.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater