Hjul til møbler utendørs

Hjul til møbler utendørs

Noen er til møbler og hjul med snurrefunksjon, andre er luftfylte gummihjul. Velg type etter hva du skal bruke dem til. Flere av hjulene finnes i forskjellige størrelser. Hjul med sving og bremse.


Hjul til møbler utendørs

TRANSPORTHJUL 80MM. Byggehøyde: 128. Møbelhjul og transporthjul for innendørs og utendørs bruk. Er du ute etter transporthjul, møbelhjul til bordben eller kanskje et sett nye hjul til kontorstolen?


Hullbilde, 39xmm. Mål, B18xH70xØmm. Dekkstørrelse, 2". Festeplate, 50xmm. Kategori og filter. Flyttesett for møbler deler. Solide og gode hjul er alltid en fordel! Vi har hjul for alle formål og i mange utførelser. Se våre knallgode priser online og gjør din bestilling i. Industrihjul med svart gummibane med rullelager i hjul. Holder av galvanisert stålplate, doble svingkranslagre med tetningsbeskyttelse mot smuss. Maksbelastning kg pr. Gummi og Maskinteknikk gummiogmaskinteknikk.


For innendørs og tildels utendørs bruk. Kulehjul bruker kuler i stedet for hjul som navnet antyder. Fordi den er vanntett og kan brukes utendørs er den ideell til bruk i porter.


Hjul til møbler utendørs

Ved å klikke på hjul -serien kommer du direkte til siden i online-katalogen. For alle hjul -serier finner du passende svingbare og faste hjul på de følgende sidene.


Møbler og andre produkter som kan plasseres i, innlemmes i eller på andre måter. Møbler, inventar og andre hjelpemidler som legger til rette for aktiviteter i menneskeskapte miljøer både innendørs og utendørs.


Stol PAL med hjul. Produktserien og alle produkter er utgåtte. Spesielle sittemøbler. Adelaide stol med svingfunksjon og hjul. Legg til favoritter. Kontorstoler for. Kjøper våre møbler.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater