Hndknyttet teppe

Det er dagers full returrett på våre persiske og orientalske tepper. De orientalske er samlet i. Kombinasjonen av klassisk håndverk, moderne stil og høy kvalitet i ett og samme teppe. Kjøp ditt nye håndknyttede teppe i høykvalitetsull rimelig på nett i dag!


Maskinlagede tepper kan for ikke-eksperten ofte fortone seg som veldig like håndknyttede tepper (også litt feilaktig kalt ekte tepper). EKTE OG FALSK: Teppet til venstre er ekte og håndknyttet.


I motsetning til ekte tepper syes langskanten på falske tepper med maskin noe man. Spesialforretning i persiske og orientalske håndknyttede tepper. Vi har et av Norges største utvalg av persiske. Flere steder i Iran er kjent for å lage tepper med meget høy knutetetthet, blant annet Nain, Tabriz, Bidjar og Isfahan.


Et persisk teppe av god kvalitet blir for øvrig. Knyttes i byen Sanandaj som ligger i provinsen Kurdistan i det vestre Persia. Mønsteret består av romer, mir-e.


HIDRAULIC er et håndknyttet teppe inspirert av mønstre på modernistiske hydrauliske gulvfliser. Teppet gir inntrykk av autentisk gammelt og slitt gulv. Leter du etter det spesielle til rommene i boligen din? Da har Nain Trading det riktige for deg.


CARPE DIEM SØLV, KELIM. TURKEMAN (Kashmir). Hånd knyttet indisk kelim. De persiske teppene våre er noe for seg selv. Hvert eneste persiske teppe er knyttet for hånd av dyktige håndverkere. Persiske håndknyttet teppe, løper. Størrelse 290x77cm. Dette gjør teppet til en god investering, og du vil være glad for at du valgte dette funksjonelle kunstverket til hjemmet. Hva kjennetegner et ekte, persisk teppe ? Teppet må være håndknyttet, og materialet må være i ull eller silke.


Den beste og tykkeste ulla. Se vårt store utvalg av Ulltepper her. Land: Distrikt: Landsby: Veverske: Garantinummer: Produksjonsår. Renning: Innslag: Lugg.


I mer eksklusive tepper brukes silke til både varp, verf og lugg, slik at veveren kan. Nomadeteppe fra Sør-Iran bundet av Kashgai-folket.


De solide teppene er knyttet i ull, og de mange mønstrene er vevd i minnet. En vanlig design er den såkalte. Et håndknyttet teppe av toppkvalitet. Teppet er produsert av det svenske foretaket Axeco, som er kjent for sin fine design og høye kvalitet.


Her ser du teppet Vika. Flott persisk teppe. Meget pene farger. Kan forhandle pris. Er den fortsatt tilgjengelig? I hvilken tilstand er dette? Du må Logg inn eller Opprett en gratis konto før du kan legge inn bud. Tepperent i Paradiskrysset renser tepper og møbler og leier også ut rensemaskiner. Vi har også spesialisert oss på reparasjon av håndknyttede tepper. Tepper kan lages av forskjellige materiale som ull eller stoff.


Blir teppet knyttet for hån kan de komme fra blant annet Persia. Spesialist på tepperens og tradisjonell vasking av alle typer tepper. Full gjennomvasking av håndknyttede tepper.


Avansert flekkfjerning og luktfjerning.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater