Hus med 5 soverom og utleie

Hus med 5 soverom og utleie

Her får du utleieleilighet, soverom, egen voksensone, stor balkong, flere uteplasser og store glassflater som suger omgivelsene og lyset inn i huset. Klikk på bildene for å se mer.


Hitra - et hus med utleiedel. Hovden - bolig med to utleiedeler. Bestill huskatalog. En moderne funkisbolig med praktisk utleiedel som gir en gunstig inntektskilde.


Ferdighus med utleie, vi har hus med utleiedel til flat tomt og hus med. Funkis med utleieleilighet på kvm. Leiligheten går over plan og har soverom.


Et stort hus med spennende form med mulighet for utleieleilighet. Denne etasjen har en utrolig praktisk planløsning som inkluderer tre soverom. I tillegg til dette kommer en egen overbygd terrasse på 2 msamt egen garasje i bygningskropp.


Hus med 5 soverom og utleie

Kjeller inneholder en utleiedel på 51mmed ett soverom, samt inngang og. Loftet har overbygd balkong i begge ender, og av boligens soverom finner du.


Vi har et stort utvalg attraktive hustyper vi kan bygge for deg, eller som kan danne. En carport til venstre og en egen innkjørsel til høyre til utleiedelen. Flott gatelandskap med.


Prisgunstig, effektivt og minimalistisk bolig med soverom på lite areal. Godkjent utleiedel gir huset fleksibilitet for ulike livsfaser eller ekstra leieinntekter. Skredtinplans hus - soverom. Børingen - Enebolig med stor utleie, soverom.


Hus med 5 soverom og utleie

Tradisjonelt hus med utleie, passer best for skrå tomt. Skuggevik er en meget innholdsrik bolig i klassisk stil og som passer for skrå tomt.


I underetasjen har husmodellen to utleieenheter som kan finansiere store deler. Tross stor utleiedel er det romslige soverom. Våre arkitekttegnede eneboliger er utformet i både herskapelig, tradisjonell og moderne stil slik at du kan finne en husmodell som passer for akkurat deg.


Visste du at det faktisk kan lønne seg å bygge nytt hus med utleiedel ? Dette forslaget har et separat soverom og stue med en åpen planløsning mot. Barnevennlig, landlig og rolig område.


Velg dine preferanser. Urbanhus U-1enebolig. Hus til leie på kråkerøy. Odense M, Odense.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater