Lsbart nkkelskap med kode

Praktisk, lite skap med kodelås - ingen nøkler under matten lenger! Perfekt for hytta, garasjen etc. Kraftig gummi som beskytter mot vær og vind.


Vi har nøkkelskap i mange størrelser og med forskjellige typer. Nøkkelskap med kodelås. Kombinasjonslåst nøkkelskap med firesifret kodelås som du selvsagt kan bytte så ofte du vil. Passer til både utendørs og innendørs bruk.


Skapet har en krok. Hold orden på bedriftens nøkler, vi har skap for opp til 6nøkler. Anerkjent og solid nøkkelboks med kodelås. Utstyrt med et praktisk hengslet lokk.


Med en nøkkelboks med kode sikrer du enkelt dine nøkler for uvedkommende. Vi har også smarte nøkkelbokser du kan gi tilgang til via app. Og har du behov for.


Grunnet omstendighetene har vi nå lansert tjenesten KjøpHent Drive-In. Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. SafeKey nøkkelskap med elektronisk kodelås : Et funksjonelt, robust og helsveiset nøkkelskap i stål for trygg og oversiktlig oppbevaring av. Hvis du må gjemme nøkkelen ute, kan en nøkkelboks med kode være.


En låsbar boks for oppbevaring av nøkler kan da være praktisk, slik at. Da er den praktiske nøkkelboksen med kombinasjonskode fra Stamony sitt utvalg av kontorinteriør det riktige for deg!


Tilstand: Nytt produkt. Med den låsbare og værbestandige. Låsbart nøkkelskap med 1Kroker. Velg nøkkel eller kodelås. Låsing med nøkkel og kode. Sammensetning: nøkkelskap, nøkler, nøkkelringer ulike farger (gul, blå, rø svart, grønn). Avrundet hjørner. Crown elektronisk kodelås isteden for nøkkellås kr. Sikringssystem på bolteverk i tilfelle forsøk på åpning uten nøkler eller kode. Tilleggsutstyr som låsbart rom i N-serien kan leveres. Hvordan fungerer det?


På utsiden av nøkkelskapet finnes en kodelås. Hver bruker av skapet blir tildelt en personlig kode. Når denne koden tastes inn i skapets.


For sikker oppevaring av nøkler tilbyr vi alle typer av nøkkelskap. Fossafe nøkkelskap grade 0. NØKKELSKAP, PRODUKTUTVALG, PRODUSENTER. Plass til 4CD.


Robuste nøkkelskap med elektronisk kodelås.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater