Rekkverk rustfritt stl

Hvis det er utendørs så bruker man isteden AISI 316L, eller syrefast rustfritt stål. Variasjonsmuligheter. Vårt rustfrie rekkverk kan du tilpasse etter dine egne. Q-railing rekkverksystemer.


For utendørsbruk syrefast stål AISI 316. Motstandskraften mot korrosjon som rustfritt stål har, kommer av at stålet legeres med krom. Når dette gjøres, oppstår det. Som standard er våre rekkverk produsert i varmgalvanisert stål og håndløper i. Rustfritt rekkverk for inne og utebruk i rustfritt stål.


Glassrekkverk rustfritt stål syrefast 316. Legg inn lengde på alle sider av ditt rekkverk. Målene oppgis i meter og kan adskilles med. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Varmgalvanisering av stål er ett av de mest effektive og virkningsfulle overflatebehandlinger som finnes. Innendørs - AISI 30 Utendørs - AISI 316.


Icopal håndløper i syrefast stål. Mer utvalg av stål og smijern på: Product categories. Ingen produktkategorier finnes.


Stolperekkverket er beregnet til både innendørs og utendørs bruk og det er muligheter for både toppmontering og. Den gir en oversikt over alle våre rammefrie glassrekkverk og rekkverk i rustfritt stål. Et rustfritt rekkverk gir et eksklusivt og stilig inntrykk mens du. Rekkverk i alu, stål eller plast?


I samarbeid med R-K Smia og EasySteel leverer og monterer vi alt av rekkverk i rustfritt stål. Vi har satt opp rekkverk i rustfritt stål og glass i kyrkjelydshuset på Stranda.


Er du ute etter et helt unikt rekkverk bygd opp av rustfritt stål og glass? Vi tilbyr et stort utvalg av rektangulære og runde stolper og håndløpere. Velg et glassrekkverk med rustfrie stolper i 316-stål.


Det rustfrie stålet er slitesterkt og bestandig mot vann. Solide fittings for glassrekkverk i flott design og god kvalitet. Det første rekkverket med Sintef Godkjenning! Les artikkelen her.


Våre glassrekkverk er.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater