Sebra teppe barnerom

Kjøp på nett eller i butikk - Her finner du hele utvalget - Velkommen til Sprell! Rundt teppe fra Zebra.


Sebra teppe barnerom

En god innredning av barnerommet skal legge til rette for trivsel, men også for barnas kreative utvikling. Det riktige teppet på et barnerom er et teppe som gjør.


Søte gulvtepper til barnerommet med flotte motiver. Kjøp gulvteppe med full returrett og billig levering. Vi har quiltede og heklede gulvtepper.


En nydelig avlangt gulvteppe som passer fint på barnerommet - eller i gangen? Gulvteppe vil også være et dekorativt element på barnerommet. Materiale: 100% bomull. Sebra Sebra gulvteppe, Dots multi - 18.


Teppet gir liv til rommet på en avbalansert måte. Matten har flere kraftige pastellfarger som passer bra i barnerommet og varmer små føtter. Et gulvteppe på barnerommet er godt for barnet å leke på, og gjør gulvet lunt og mykt. Hva med et leketeppe med bilbane.


Sebra teppe barnerom

Bloomingville Sauteppe 1x cm. Det er nøyaktig hva et teppe til barnerom gjør. CHILDHOME SEBRA TEPPE GRÅ. Teppet skaper et perfekt område for mindre barn å leke og passer derfor perfekt til barnerommet.


Sebra teppe barnerom

Selvfølgelig passer teppet like godt i andre rom i hjemmet. Avlangt gulvteppe som passer fint på barnerommet eller et av hjemmets andre rom. Fremstilt i 100% bomull. Teppet er vevet og har brede striper i grå nyanser.


Viser 1-av element(er). Wilton- teppe - Zebra. Moderne tepper som inngår i Trendcarpet Art Line. Håndheklet rundt gulvteppe i 100% bomull. Junior Protective S. Midlertidig utsolgt. Det morsomme sebramønsteret gjør seg fint på et kult barnerom eller på et lekerom. Kombiner gjerne teppet med fargerike møbler for å skape et lekent miljø. Miljøvennlige håndlagde tepper til barnerom fra Lorena Canals. Teppene er fri for giftige fargestoffer og kjemikalier. Et trygt valg for ditt barn.


Vår avdeling Lilleverket, er en fargerik butikk for både store og små. Interiør og kvalitetsleker til ditt barnerom.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater