Gulvplate glass

Tolmer underlagsplate klart glass sotet. Halvrund underlagsplate i klart, herdet glass til bruk rundt ildstedet. Underlagsplate med buet front i sotfarget, herdet glass til bruk under ildsted.


Visste du at det er krav om gulvplate foran peisen? Hovedoppgaven til gulvplaten er å beskytte gulvet mot varme og sprut fra bålet. En peis eller ovn. Din handlevogn er tom.


Ingen merker eller riper. Nordpeis Chicago II. Finn produktet utstilt. Røykrør og montering. Legges foran ildstedet. Hovedregelen er at gulvplaten skal bestå av ikke-brennbart materiale. Populære alternativer er glass, stein og fliser. Det kan hende at fasetten på kanten av glasset ditt kan skjule en fuge. Men fordelen med silikon mot glass og et slikt gulv er at det vil være. Glass er spesielt populært. Alle glassgulvplater er laget i herdet glass med polert c-kant.


Rektangulær gulvplate i herdet glass. Passer til Contura i3 iog 300-serien. Vinklat golvskydd i glas till eldstäder från Contura. MM HERDET GLASS SOTET.


Gulvplate glass

Bergen Varmesenter tilbyr ulike standardplater i stål og glass. Vi kan også hjelpe til med bestilling av spesialplater i stål. UNDERLAGSPLATE STÅL – SORT.


Gulvplate glass

Kvalitet fra den anerkjente leverandøren Hamre til "gi bort priser! Rettveggsplate D90cm x B50cm med to avrundede hjørner. Gulvplate i glass med sort eller grå dekorkant. Tilbudspris: 3NOK.


Gulvplate glass

Bestillingsvare (forventet leveringstid: 7-dager). Detaljer: Dokumentasjon: Lagerstatus. GULVPLATE JØTUL 610X7GLASS. Herdet gulvplate i dråpeform for hjørne.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater