Gulvsliping trondheim

Gulvsliping trondheim

Gulvsliping i Trondheim - Alle typer parkett og gulv. Næringsbygg og private hjem. Vi har mange dyktige malere og gir deg en garanti på utført jobb. Gå nytt liv i den slitte, gule.


Gulvsliping trondheim

Relaterte ord: slipe parkett, slipe gulv, sliping av gulv, gulvsliper, gulvsliping pris, slipe gulv pris, leie gulvsliper, slipe trapp, parkettsliper, sliping av tregulv, pris. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Trondheim. Vi kunne ikke vært mer fornøyd med valg av firma.


De svarte raskt og opptrådde profesjonelt og hyggelig gjennom hele. Har du slitt parkett eller tregulv du ønsker å fornye? Parkettmannen tilbyr sliping og behandling av ditt tregulv.


Gulvsliping trondheim

Med over års erfaring i bransjen kan vi garantere deg et flott resultat! Gjelder din henvendelse en adresse utenfor Trondheim, Malvik, Stjørdal eller Melhus?


Befaringer utenfor nevnte kommuner må avtales nærmere over. Print this page. BNS Bemanning (Bemanning nord AS): Selvgående snekker til rehabilitering. Alt innen parkett, tregulv og fliser.


Vi sliper, vedlikeholder og monterer alle typer gulv. Vi utfører oppdrag i Oslo og omegn. Nidaros Gulv og Prosjektering John P. Beskriv hva du trenger. GULVSLIPING i SELBU har aldri vært enklere!


Vi gir deg pris på gulvsliping i Oslo. Fortell oss om ditt gulv, så gir vi deg riktig pris i løpet av kort tid. Be om pristilbu bestill befaring eller se priseksempler fra.


Våre avdelinger er i Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim, men våre kunder finner du i hele Norge. Vi leverer til hele landet. Trondheim og søker “ gulvsliping trondheim ” er det enklere å finne telefonen og ringe fra en knapp på hjemmesiden.


FÅ HJELP TIL Å BLI. Andre domener åpne for bud: Norske. NO domener: Fiskeguide.


Det inkludere blant annet takspyling, takfornying, vindusvask, fasaderengjøring, graffiti-fjerning, gulvsliping og legging av alle typer gulv. I tillegg har egen.


I Trondheim og Midt-Norge utføres gulvsliping av både tre, sten- og betong, med tilhørende sluttbehandling avhengig av ønsket utseende og egenskaper.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater