Gulvstående toalettrullholder

Gulvstående toalettrullholder

Se vårt store utvalg her, og få detaljene på plass på ditt baderom! Gulvstående toalettrullholder i klassisk design i hvit plast med plass til ca toalettpapirruller. Baderomstilbehør - Bad - MegaFlis. MAXBO har alt fra tilbehør til dusj, toalett og servant, til gode oppbevaringsløsninger.


Gulvstående toalettrullholder

Kjøp på nett eller i butikk. Gullfarget med marmorfot. Legg til i ønskelisten. Denne varen kan kun kjøpes i butikk. Toalettrullholder. Se lagerstatus i alle butikker. Nærmeste butikker. Day by Day gulvstående toalettrullholder. HØYKVALITETS MESSING Med forkrommet overflate og frostet design – stort utvalg gir mange. Gi badet ditt det lille ekstra med håndklær, dusjkurver og såpedispensere fra kjente merkeleverandører som Zone Denmark, INR og Nordicform.


Akkurat nå Sommerkampanje med opptil 10% rabatt. Vakker frittstående dorullholder av ubehandlet messing. Velkommen till Sekelskifte og våre baderomsprodukter i klassisk stil!


En dorullholder kan være både praktisk og hygienisk. Dorullholderne kommer vanligvis i vegghengte utgaver for enkeltrull, og gulvstående utgaver, som passer. Alterna gulvstående toalettrullholder. Produsent, Duravit.


Gulvstående toalettrullholder

Enkel gulvstående toalettrullholder i rustfritt stål. Frigjør skap plass på badet. Ettersom den er gulvstående behøver du ikke å bekymre deg for å bore i flisene dine, samtidig som den tunge basen gjør at den står veldig stabilt.


Smarte og elegante toalettrullholdere. Kan lages i flere varianter. Med en dorull på, to doruller med og uten hylle for vegg, gulvstående for tre doruller. Leveres med dekorring i kobber og mørk grå Kan monteres med Tigerfix monteringslim Tiger.


Spesialpris kr 45Veil. Vi tilbyr det aller meste av nyttig til baderomstilbehør som skittentøyskurv og tørkestativ, dusjforheng og til og med toalettsete. Mye til badet på Europris. Viser det ene resultatet.


Standard sortering, Sorter etter popularitet.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater