Gummimatter på rull

Gummimatter på rull

Kraftig gummimatte på rull for lasterom, bagasjerom, etc. Pris er pr løpemeter ! Bondematten kan også benyttes som underlag for maskiner.


Gummimatter på rull

Praktisk gummimatte som egner seg både på boksveggen og i gangarealer. Matten gir god demping av lyd og vibrasjoner, og gjør. Velg butikk for å se tilgjengelighet og priser. Tilbehør og innredning til flatpakket kjøkken.


Velg mellom en matte i fast størrelse eller en gummimatte på rull eller en valgfri lengde med pris per løpemeter. Med gummimatter og arbeidsmatter skaper du. En slitesterk gummimatte.


Gummimatter på rull

Materialet er naturgummi. Tiltenkt som gulv i transport og lokaler som er utsatt for slitasje. Den er også utmerket som fôr av heis og.


Fiskebeinmønstret overflate som effektivt suger opp væske og som er enkel å rengjøre. Tåler utvannede syrer og alkalier. Våre gummimatter er produsert av Huber Technik i Tyskland. Vi kan også levere andre.


Legg til i innkjøpslisten. TØRKERULL, CENTERFEED. SBR Gummi, 3mm tykkelse. Finriflet mønster. Velegnet som inlegg i bagasjerom, varerom og industri. Bare hos Würth: Kjøp Riflet gummimatte på rull, For slip protection enkelt og sikkert på nett. Meget praktisk matte for bagasjerom e. Klippes til i ønsket fasong. Kan også benyttes som sklisikring ved. Robust og holdbar gummimatte med sort riflet mønster. Relaterte produkter.


Vi selger også inngangspartimatter, gummimatter og skrapematter. Arbeidsplassmatter leveres på rull eller i ønsket lengdemeter. Gummimatte for treningsgulv, ICE10. Vi leverer også gummimatter tilpasset kjøretøyer og hengere.


Mattene tilpasses og kappes etter ønsket mål. Vi har stort utvalg i gummi- rull og leveres i god. Mattan är räfflad för god. Ditt søk på diverse gummimatter på rull.


Nå er imidlertid gummimatter på rull erstattet av puslematter som er 80.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater