Listverk sdra

Södra Interiörs taklister benyttes til å dekke skjøter og overganger mellom tak og vegg. Taklist finnes i flere ulike. Furu er det treslaget vi arbeider med i. Enkel taklist med mange bruksområder.


Se vår listverksbrosjyre for komplett oversikt! Forklaringer: Lagerlokasjoner. Stort utvalg av listverk fra kvalitets leverandører. Gulvlister, taklister, utforinger og mye mer.


Listverk sdra

Glattkant leveres i. På lager hos varehus. Legg i handlevogn. Södra erbjuder produkter och tjänster för industri, bygghandeln men också kompletta byggsystem för höga hus i massivträ.


Maxbo har et stort utvalg av lister til ulike formål. Karmlist, gulvlist og. Listene er prikken over i-en i et rom og bidrar til et bedre helhetsinntrykk. Vi har alt du trenger – fra dekor- og overgangslister og pynteklosser til tak- og.


BERGENE HOLM AS (34). SÖDRA INTERIÖR AS (4). Lister er kronen på verket og det siste du monterer når du pusser opp vegg, gulv og tak.


Gapro er en del av Södra konsernet og har produksjon og lager ni steder i. Listverksbrosjyre - Terje Moen. Brumunddal og én i Engesetdal, som lager listverk og foliert mdf. Vi har fått hjelp av Södra til å bygge om listverk reolen vår!


Vi er kjempefornøyd med resultatet og håper dette gjør listverk -handelen enda lettere for. Vi har nå fått inn ett stativ fra Södra med en hel haug problemløsere i form av ett listestativ med nærmere forskjellige lister. Her har vi alt fra. Ved anlegget i Ringsaker produseres det listverk i tillegg til at det er.


Listverk sdra

Stilfulle lister som passer til mange ulike stilarter i ditt interiør. Dessuten produseres og. Velg riktig listverk. Det beste resultatet får du ved å velge listverket samtidig med de øvrige.


Listverk sdra

Norge omfatter to produksjonsenheter som begge lager listverk og. Södra produserer listverk fra tettvokst furu i høy kvalitet eller MDF. Södra Woods virkosmhet i Namsos selges, men produktnavnet Södra.


Råvaren hentes fra vel- pleide skandinaviske skoger. Vårt listverk finnes som ubehandlet, oljet. Skjønnhet er individuelt hva som passer et hjem passer kanskje ikke et annet.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater