Lpekatt for h bjelke

Tenkte HEB så den ikke blir. En serie manuelle løpekatter som passer for de fleste bjelker. Alle løpekattene i serien fra 25-tonn er levert med sveiv for enkelt å. INP-IPE-HEA-HEB og IPB.


Justering av bredden gjøres av å. Utstyrt med kulelagrede hjul og har store justeringsmuligheter med skiver. Løpekatt 3t for ekstra bred bjelke. Både skyvbar og med kjettingdrift.


Vi kan også levere løpekatter med ATEX godkjenning. CP løpekatt er konstruert for kjøring på bjelke og til å bære en last. H -lift must find a drawing that shows all parts in the trolley and then we.


Lpekatt for h bjelke

Carl Stahl løpekatt er konstruert for kjøring på bjelke og til å bære en last opp til den. Vis hele sitatet. En såkalt " løpekatt " som du beskriver her er en god ide, så lenge 22. En kompakt løpekatt med lav byggehøyde og lav egenvekt i en solid stålkonstruksjon.


Lpekatt for h bjelke

H - bjelke, (hos en skraphandler), en løpekatt. Passer til de fleste typer av. H - stålbjelke som travers. Maskinerte løpehjul med. Høy styrke aluminiumslegering. LØPEKATT H-BJELKER. Senter posisjoneringsholder hindrer låsing på bjelken. Kan enkelt flyttes for hånd. Til løft i industrien og kan brukes med både kjettingtalje og jekketalje. Konstruksjonen er tilpasset den gjeldende maskinhallen, og den vil. H - Bjelke – Denne ligger nederst på kranen og til underflensen av.


Skal du ha løpekatt på bjelken, hengende på underflensen? Delta i diskusjonen. Du er i ferd med å poste i en gammel trå siste innlegg ble. Den elektriske løpekatten PROCAT 8fra MSW passer godt til både store og.


Lpekatt for h bjelke

Bred flens bjelker, I- bjelker eller dobbelte T- bjelker er egnet som stålprofiler.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater