Stusstrinn til trapp

Stusstrinn til trapp

Monter stusstrinn. Stusstrinn er det loddrette stykket mellom hvert trinn i en lukket trapp. Det kalles noen ganger for opptrinn, men opptrinn er strengt tatt.


Stusstrinn til trapp

Vi har tilsvarende trapp høres det ut som, lakkert furutrapp fra 92. Da stod stusstrinnet i spor i vangen, og i spor under trinnet over - her med. Vangen er den delen på sidene av trappa.


Tette trapper kan ha tradisjonelle hvite stusstrinn, eller material i samme slag som trinnet. Velger du tett trapp uten trappenese, blir stusstrinn montert jevnt med.


Stusstrinn til trapp

Opptrinn = den loddrette avstanden mellom trinnene. Vange = sidene i trappa som trinnene er. Hensikten med dette kan være flere.


Med hovedtrapp i bygg med tilgjengelig boenhet menes den trappen som benyttes mellom ulike. R– Denne type trinn har stusstrinn som dekker hele åpningen mellom inntrinnene. Tykkelsen på stusstrinnet er 14mm, plassert 30mm fra. Du starter med å montere vangene, som skal være mellom gulvet og taket.


I en lukket trapp er det stusstrinn mellom gangtrinnene. Deretter setter du. Et repos (uttales repo) er en avsats eller et hvileplan i trappa. Malte stusstrinn er en fin kontrast til trinnene i. En tett trapp har stusstrinn, som er de loddrette.


Vi produserer, leverer og monterer trapper til både privat og proffmarkedet. Enten du ønsker å skifte ut en eksisterende trapp eller bygger nytt. Solveig er en moderne trapp med klassiske aner.


Her vist som hvitmalt 90° svingtrapp med inntrinn i eik og hvite stusstrinn. Stolpen er satt inn på første. Vinkelen på vangen 39. Høyden på stusstrinn 1mm. Trinn høyde 1mm. Fennikel, her vist som innstemt, 90° svingtrapp med tette trinn. Vange og stusstrinn er sortmalt, mens trinn og håndløper er i hvitbeiset helstav. Sortmalt rekkverk, vanger og stusstrinn. Sørlandet er en trapp med rund stolpe ømm med innfreste spor, dreide spiler ømm. Rekkverket kan kombineres med.


Mål opp trappen trinn for trinn. Hvis det er en åpen trapp, må du montere bakkantlist, er det en lukket trapp, kan du montere stusstrinn. En konkret trappedel: En trapps vertikale, bakre del, for eksempel i form av et bord på høykant mellom inntrinnene. Trappefornyelsestrinn.


Dette kalles også stusstrinn. En verden av trapper fra enkle basistrapper til eksklusive designtrapper. Vi leverer alt fra enkle kjellertrapper til.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater