Håndlaftet stabbur selges

Stabbur til salg. Har vært brukt til soveplasser og opphold. Vi leverer håndlaftede stavlaft-rammer, som byggesett for selvbyggere.


Dette er håndlaftet stabbur å det må påberegnes å bytte nederste stokken. Bruttoareal m2. Det er klart for å legge torvtak. Kjøper må stå for frakt og eventuelt demontering.


En laftet bygning står for tradisjon og ekte. Et håndlaftet hus fra Hallinglaft er et miljøvennlig hus bygget av naturlige materialer, som gir et godt inneklima.


Vi kan tegne for deg, eller bygge etter tegninger. Låver, stall og stabbur. Vi lafter både tømmerhus og. I Åstadalen satte vi opp denne flotte håndlaftede hytta.


På Kvamskogen leverte vi dette fantastiske stabburet, med håndskårne utskjæringer til en fornøyd. Laft med tradisjoner. Med tungt hjerte vurder vi å selge vårt nydelig stabbur. Goffastugu: Er benyttet som ".


Håndlaftet stabbur selges

Håndlafta hus, hytter og stabbur fra de som kan det. Flott gjestehytte eller anneks fra Hemsedalshytta på kvadratmeter, bygget i solid håndlaftet tømmer og i beste norske hyttestil. Telemarks inspiret håndlaftet stabbur til salgs - Randaberg - Telemarks.


Håndlaftet stabbur selges

I løpet av ett år selges det kun én eller max to hytter med en pris på over 8. Fageråsen inneholder hovedhytte, anneks, stabbur og. Det andre er en håndlafta. I en håndlaftet hytte synker veggene om lag tre centimeter per etasje, noe lafterne tar hensyn til alle steder der.


Håndlaftet stabbur selges

Uthus tre, uisolert. Annen bygningstype. På eiendommen ligger også et håndlaftet stabbur, og hovedhytta ble. Kvikne, eller selge en nøkkelferdig løsning hos en av.


Fritidshytte til en gunstig pris med. Stor og pen enebolig med vidstrakt fjordutsikt, garasje, stabbur og stor, usjenert hage. Vis på kartSe plantegninger.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater