Nøkkelferdig garasje med leilighet

Nøkkelferdig garasje med leilighet

Garasje med loft. Innvendig flate er på 5kvm, uinnredd loft er på 4kvm, bod 1kvm. Fiskarhedenvillan tilbyr både hus, hytter, garasjer og carport. Orkan er en stor garasje med loft.


Med 7x10m får du plass til tre biler ved behov, i tillegg til bod og annen oppbevaring. På loftet får du ytterlige 30kmv. Den skal være nøkkelferdig og leieligheten bør være på rundt 30kvm (boa).


Nøkkelferdig løsning med 3kvm garasje og 3kvm leilighet. Alle garasjer leveres med leddport og. I andre enden har du store garasjer, med loft, kanskje en ark eller opplett, med. PRIS kr (ink.mva).


Nøkkelferdig garasje med leilighet

GARASJE MED LEILIGHET : Ved å heve taket litt, fikk Sofia plass til en ekstra etasje på toppen av den gamle garasjen. Foran inngangsdøren. Du kan velge mellom alt fra enkelgarasje med sideport, garasje med carport, dobbelgarasje med bod og loft.


En annen mulighet er leilighet over to plan eller garasje og leilighet på bakkeplan. Her må du sammen med boligkonsulenten se på hvilken løsning som er best. XL-BYGG har seks ferdigtegnede garasjemodeller med ulike størrelser og forskjellig utseende. Enkel eller dobbel, med eller uten loft ? Velg den modellen som.


Innhold Byhagen består av leiligheter fordelt på etasjer. I prosjektet så er det. Den er kompakt og har nesten kvm bruksareal på loftet.


Nøkkelferdig garasje med leilighet

Ved å plassere garasje og utleie i eget tilbygg etableres et godt og smart skille mellom hovedhuset og leiligheten. Alida” kan tilpasses flat tomt og leveres med utleieleilighet, se bildegalleriet. Pris nøkkelferdig (ekskl garasje ): kr 3. Ryggøyra - 4-roms leiligheter inkl garasje. Norgeshus - Andor Hovden AS.


Få anbud på dobbelgarasje i Telemark. Ny garasje med leilighet og hobbyrom. Hafslundsøy, Moderne leiligheter med tilbaketrukket beliggenhet.


Leveres nøkkelferdige ! Marisbergtoppen - Prosjekterte enebolig BK 3. LILLESTRØM SENTRUM -Stor og flott 4-roms selveier med heis og garasje - min gange til Lillestrøm. Ellingsøyfjorden levert nøkkelferdig med garasje. Leiligheten ligger i 4.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater