Hvordan montere trampoline

Begynn med å gjøre deg kjent med hvordan det føles å hoppe på trampolinen. Trampolinen må stå stødig på et plant. Hvis du har en god. Hvor vanskelig er det å montere en trampoline ? Det tar ca 1-timer.


Hvordan montere trampoline

Vet du hvordan du setter opp en. Jn om trvoroan trampolinen skal monteres kon-ekt og vedlikeholdes. Her far du ogsi tips om hvordan. TRAMPOLINE og SIKKERHETSNETT. Montering, drift og vedlikehold. Oversett denne siden2:07Våren er kommet og trampo monteres. Autoplay When autoplay is enable a suggested. Ha god plass over og rundt trampolinen. Fest trampolinen til underlaget hvis det er fare for at vinden kan ta tak.


Hvordan montere trampoline

Skal man ha en myk eller hard trampoline ? Hvorfor skal jeg kjøpe min trampoline hos Hoppeeksperten? Er det vanskelig å montere trampolinen? Værvarselet forteller om sterk vind.


Les og følg monteringsanvisningen nøye. Sjekk og test trampolinen etter montering. Sørg for at stropper. Hvordan leveres min bestilling?


Oppbevaringsplassen som kreves for en nedmontert trampoline er ca. Disse tingene bør du sjekke før du kjøper trampoline til hagen! Fjærlengde: ca cm.


Hvordan montere trampoline

Beskyttelsesnett og vattert kantbeskyttelse medfølger og gir god sikkerhet. Nyutviklet sikkerhetsnett til å feste rundt trampolinen er inkludert. Sitter strammere og bedre rundt trampolinen. En ball i myk skumgummi følger med EXIT basketkurv til trampoline.


Svært mange huseiere har trampoliner. Her er reglene for private trampoliner. Men hvilke regler gjelder for trampolinebruk og naboforhold?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater