Jærbopro takplate klar

Opp til års garanti. JumboLite har en lysoverføring på 82% for de klare trapesformede platene, 45% for opalen og. Trapes takplater fra Plastmo. PVC plate jumbolite klar.


Jærbopro takplate klar

Lysgjennomgang: klar 90%, opal 45%, sotet 30%. Plate tykkelse: mm. Glassrekkverk Skap et hyggelig utemiljø og nyt utsikten. Jumbolite: klar, opal blå og sotet. Kan monteres opp til m fra terreng. Har landet på at jeg skal bruke et produkt fra Plastmo som heter jærbopro. Jeg er usikker på om jeg skal bruke platen som er helt klar og. Ulempen med sotet takplate er kanskje at den slipper inn mindre lys i huset gjennom. JærboPro takplate klar 300x104cm PLASTMO.


Jærbopro takplate klar

Da er JumboLite terrassetakplater det rette valg! I UV-beskyttet polykarbonatplast. Brukes som tak for uteområde, altan eller carport. ER DU KLAR TIL SOMMEREN? Se vårt store utvalg av lette tak. Klar for en tjukkas ? More information. Stine C Homstvedt. Legge panel oppå takplater. TAKPLATE TWINLITE 10MM 300XKLAR. Noen som har erfaring med Sunglaze takplater fra Plastmo? Plastmo JärboPro trapeztag til overdækning af terrasser, carporte og cykelskure.


Jærbopro takplate klar

Produceret i polycabonat og har en MEGET høj slagstyrke. Fås i farverne klar. Vestlandspergolaen er klar ! Den er ly for både sol, regn og vind. Takplater i sort, rød og klar til f. Meget fint skjørt i et nydelig stoff av 66% viscose og 34% silke - luftigt men med et fint fall.


Lagt 21:Tuesday.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater