Kabelskjuler gulv

Gjem ledningene i en kabelkanal som du enkelt monterer med skruer eller dobbeltheftende teip på veggen, i taket eller bak møbler. Kabelkanalene finnes i ulike.


Kabelskjuler gulv

Med denne elegante kabelskjuleren, som er tilvirket i eloksert aluminium, kan du enkelt. Vi leverer og lagerfører alt av kabelkanaler, minikanaler, installasjonskanaler og gulvkanaler for bruk i hjem, nærings- og industribygg. I stedet ønsker jeg strekke kablene til bakhøyttalerne i en typisk ^-formet skjuler en liten strekning langs gulvet frem til teppet og videre bak. Benytt kabelfeste og fleksible strips til å feste ledninger til vegg, gulv eller andre flater.


Kabelskjuler gulv

Med kabelfester og buntebånd for kabler sørger man for et ryddig uttrykk. ROMMA Ledningssamleboks. SIGNUM Ledningslist.


Du trenger altså å få skjult ledningevaset ditt som flyter rundt på gulvene dine. Elegant kabelkanal for å skjule elektriske ledninger og kabler. Kan benyttes som gulvlist eller som dekorativ list med skjult LED-belysning.


Ikke på nettlager – sjekk varehusenes. Trenger du å skjule kabler? Har du en vrien overgang mellom to gulv, eller gulv og tak? Fra 7varianter. Gulvkanal for sikker kabelføring. Boks for kabelorganisering. Løsningen heter VOX, og er noen smarte gulvlister som du skjule ledninger og kabler inni. På den måten blir de usynlige. Men hva gjør du når behovet endrer seg. Fald på gulv er årsag til mange ulykker, forbyg risikoen for skrid og. Hentes på Sørum eller på Høybråten i Oslo.


Argon AltoGulv og Senterhøyttaler. Skjul dine ledninger med ledningsskjuler eller kabelskjuler fra Primo. Vi har et stort udvalg af kabellister.


Kabelskjuler gulv

Disse smarte gulvlistene har også en skjult utfresning som gjør det enkelt å skjule stygge ledninger bak fotlisten. Gjem bort kablene dine med en kabelskjuler. Den skrues eller klebes på alle gulvtyper og har. Blød kabelskjuler til elegante arbejdsmiljøer, hvor der er behov for ro.


Et unikt stabil design muliggør at kabelskjuleren ikke skal fastgøres til gulvet med huller. Klassiske gulvlister. Det finnes gulvlister i alle fasonger, materialer og varianter, og nå finnes det også lister som kan festes uten spiker - se. Skjuler enkelt ledninger og kabler bak listen.


Lagre dette produktet til en liste. Gi meg beskjed når. Leddet tilførsel ( kabelskjuler ) fra gulv til C-Box. Understell i formstøpt høypolert aluminium.


Close submenuTilbake til Maling og oppussing. Lakk, Olje og interiørfornyelse Vis alle. Slisset kabelkanal. Finnes på lager i varehus.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater