Lyskjede flaggstang

En lyskjede til flaggstangen er fortsatt en relativt ny ting, men den har raskt blitt utrolig populær. Med en lyskjede til flaggstangen kan du skape en illusjon av en. Kun Hent i butikk – sjekk lagerstatus i. Flott lyskjede med 3LED-lys til 7-meter flaggstang.


LED- lys med avstand på 25cm. IPbetyr at lyskjeden er sprutsikker. Lyskjeden er beskyttet mot. Lyslenke for flaggstang med LED.


Disse lyslenkene er tilpasset bruk i flaggstenger, og har en ring av lysslynger som skal heises til ønsket høyde. Transformator er inkludert.


Lyskjede flaggstang

Best egnet for en flaggstang som er mellom 8-meter høy. Lysslynge med solcelle Pynt opp med en lyss. Glemt passordet ditt? Du er i ferd med å fjerne hele handlekurven din, vil du fortsette?


Totallengde på flaggstangbelysningen er meter. Lengde: Inngangsledning meter. V lyskjeder for flaggstenger, med LED-lys. Hvert sett består av eller kabler, som er festet til toppen av flaggstangen og til bakken med plugger.


På hver lysslynge sitter 50stk LED-dioder med 20cm mellomrom. Produktet er utviklet for utendørsbruk og er IP44-klassifisert. Flaggstenger opp til m. Legg i ønskeliste. Gudbrandsdalen lyskjede 3LED-lys.


Lyskjede flaggstang

Namdalen lyskjede 2LED-lys. En annerledes lyskjede formet som istapper med varmhvite lys. Europris har tre ulike lys for flaggstang, alle med varmhvit lys.


Skap en koselig atmosfære hjemme med lyskjeder, lysbokser og morsomme figurer av LED-lys. Montejaurs LYSGRAN til flaggstang er utviklet for enkel forankring i bakken. Man vil heise lysnettet helt i toppen av flaggstangen. Det elegante og karakteristiske lysdekorasjonen til flaggstang har lyskjeder koblet sammen i en bomullsring.


Lyskjede flaggstang

Du heiser ringen til toppen av flaggstangen.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater