Male trapp

Vi gir deg åtte tips til hvordan du går frem for å få best mulig resultat. Overflaten i en trapp slites fort. Maling er enklest. Tips: Begynn med en grundig rengjøring før overflaten slipes lett.


Denne bruksanvisningen gjelder for tidligere beiset eller lakkerte trappevanger og rekkverk. Dersom du ønsker å male trappen din selv er det lurt å følge anbefalt fremgangsmåte for best mulig resultat. Våre malte trapper er som oftest kledd med et tynt lag. I dette huset skal vi male trappen.


Male trapp

Når du skal male trapp, gjelder det å tenke litt smart. For hvis du maler hele trappen på én gang, kan du støte på problemer. Et av de veldig enkle, men veldig.


Vi både sliper og maler trapper. Et par strøk maling kan gjøre. Trenger du et lite dytt for å komme i gang med. Er du lei av din gamle trapp, eller kanskje du ikke legger merke til den lenger.


Male trapp

Vask først med rengjøringsmiddel beregnet for bruk før malearbeid. Ikke bruk salmiakk, da den bare løser opp fettet i stedet for å transportere det. Slik maler du trappen med best i test.


Male trapp

En tretrapp med kvist må alltid påføres kvistlakk - uansett hvor gammel trappen er. Tjoho Er du stressa eeeellleeeer? Nå er bortimot alt i huset malt, bortsett fra trappen. Det er jeg hehe ligger langt etter.


Skal selvsagt ha. Trappefornyere som er enkle å montere, er også på markedet. Vi vil pusse opp trapperommet og selve trappen Trappen pr i dag er i lakkert furu og noe påbegynt grunning som ikke er fullført.


Ottos tips: Godt forarbeid og vask hjelper på når du skal gulvlegge trapper i hjemmet ditt. Har du en slik tretrapp hjemme? Da må du se hva Ida Marie gjorde med sin trapp! Den mørke og åpne tretrappen har nå fått geniale detaljer.


Samboer vurderer å male trappa vår. Noen som har gode råd å gi på veien? Ser sånn ut i dag.


Vi vurderer å pusse ned og male vår lakkerte furutrapp, som har sett sine beste dager for lenge siden. Når man oppdager hvor godt Nordic Chic Kalkmaling sitter, så er det fort gjort å ekperimentere med diverse underlag. Eneste kravet er at evt.


Da er det viktig å røffe opp hele overflaten som skal males slik at malingen setter seg godt. Først malte vi hele trappen grå med. OPPUSSING AV TRAPP, STEG FOR STEG - kvitlyngveien kvitlyngveien. På grunn av at trappen verken var lakket eller malt fra før, starta vi å. Og viss du pønsker på å male trappen, men ser for deg et kjempe arbei.


Denne klassiske trappen kler å males hvit med håndløper og trinn i f. Se flere ideer om Trapp, Oppussing, Hus.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater