Sage lister med håndsag

Bakksaga er for rette, fine snitt når du skal sage listverk og annet smått. Den har en avtagbar avstivningsskinne på toppen som holder saga rett. Test av håndsager. Du kan også kjøpe anlegg og skinner for å sage helt rette snitt.


Sage lister med håndsag

Dette er kongen av byggeplassen, her får du helt nøyaktige kapp i helt riktig vinkel på alt fra grovt konstruksjonsvirke til fint listverk. Du stiller bladet etter metallguiden, så er det bare å sage i vei. Det beste er om man slipper å kutte lister på langs og kjøper noen som passer.


Sage lister med håndsag

Men i forbindelse. Håndsag er også fint, men jeg synes det er litt pes dersom man skal kappe lange lister. Legg på listen som skal sages.


Sage lister med håndsag

En håndsag bruker vi først og fremst til å sage i treverk – i alt fra lister. Når du skal kappe listverk i vinkel for å få pene skjøter i inner- eller. Da slipper du å legge dem ned når du skal sage – det gjør arbeidet mer. I denne videoen lærer du hvordan du bruker en håndsag.


Lær mer om verktøy i bygg og anleggsfag her. Den relativt smale gjæringskassen på bildet egner seg til mindre jobber som å sage trelister til bilderammer og andre smådeler i tre.


Bruke gjæringssag med fast. Skal du sage rett? Uansett hvilken håndsag du ønsker deg så finner du den hos oss. Her er de smarte hjelpemidlene. Vi har et bredt utvalg av varemerker som. Vise: Kort Liste. Avgrens produkter. Det går fint å montere listverk med hammer og håndsag, men med en spikerpisol og en kapp- og gjæresag forenkler du jobben mye. En spikerpistol vil kunne gi. Trenger du egentlig en stikksag? Kan du sage listverk med bajonettsag? Kappe benkeplate med håndsirkelsag?


Ledning eller batteri, har det noe å si? Før du skal begynne å sage, er det viktig at oppmålingen er gjort korrekt.


Helt fra kappingen av stendere og senere parkett, til kapping og tilpassing av lister.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater