Store funkishus

De fleste forbinder begrepet funkishus med moderne, firkantede hus med store vinduer og flate tak. En arkitekt derimot ville aldri kalt Archihusene over for. Urbanhus bygger moderne, funkishus og ferdighus tilpasset dine individuelle behov.


Våre arkitekter er med på hele prosessen, fra idé til ferdig bolig. Et moderne, stilrent og minimalistisk funkishus med luftig uttrykk og store.


Store funkishus

Stor, innholdsrik og lekker funkisbolig som garantert vil skille seg ut i nabolaget. Funkishuset for de som ønsker litt ekstra plass. Dahl har store soverom med egne bad og garderobeløsninger.


Huset har store fellesområder for å samles. Norske hus leverer arkitekttegnede hus og hytter med fokus på det praktiske, kvalitet og estetikk. Se våre hus og hytter!


Vesthus har sitt eget arkitektstudio som tegner akkurat det huset du ønsker deg. Vi tilpasser huset slik du vil ha og finner den løsningen som passer deg, din.


I prosessen med å skreddersy drømmeboligen din følger det ofte en lang liste med punkter som må sjekkes av. Du ønsker gjerne et hus som tar hensyn til hele. Liker du store vindusflater, naturlig lys og åpen planløsning?


Store funkishus

Da kan funkishus være perfekt for deg. Blink Hus gir deg smarte og stilrene funkis ferdighus som. I dag kjennetegnes funkishus gjerne av rette linjer, store flater og, ikke minst, store vinduer. Store ferdighus rommer mange muligheter for store familier som trenger godt med soverom og romslige sosiale soner.


Store funkishus

Sjekk ut disse flotte hustypene over 2. Våre moderne boliger har rette linjer og store vindusflater. Det er variasjon i materialbruk i fasaden, med kombinasjon av trekledning og. Funkisstilen kjennetegnes ved rette linjer, geometriske former og store vinduer. Ser man seg om i norske nybyggerfelt, er det tydelig at stadig flere ønsker seg hus i. Stilen har fått en ny glansperiode og er noe.


Tenkt på å bygge funkishus ? Mange velger en stil med stramme linjer, flate tak og store vindusflater når de skal bygge hus. Norgeshus lar deg utforske en. Et hus med moderne linjer og god planløsning.


Panorama er et arkitekttegnet ferdighus med flatt tak, store vindusflater og stramme linjer. Patty er en toetasjes funkisbolig med flatt tak, rette linjer, moderne fasadeløsninger og store vindusflater.


Boligen har en stor åpen stue- kjøkkenløsning, tre.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater