Utvendig ståltrapp

Utvendig ståltrapp

Vi leverer og monterer alle type ståltrapper for bruk både inne og ute. Fra vanlig industritrapper til trapper med nydelig design for innendørs bruk. Trappetrinn av gitterrist. Rimeligste ståltrapp for utvendig eller innvendig bruk.


Trinn av pressveiset gitterrist, tåreplate eller strekkmetall. Vanger leveres som flatstål, UPE eller HEB profil. Vi avvikler fellesferie i ukene til og med uke 32. Ved «haste» henvendelser viser vi til kontaktinformasjon her.


Med dette ønsker vi alle kunder, leverandører. Dette er en flott ute trapp som tåler norsk regn og. Strekkmetall er meget slitesterkt, slipper. Til industriformål, rømningsveier og utvendige trappe- oppganger, leverer vi også.


Ståltrapp med pulverlakkerte HUP-vanger. Rekkverk i punktinnfestet. Egner seg godt til innvendig og utvendig bruk i verksteder, lager og andre industrilokaler.


Utvendig ståltrapp

Spiraltrapper er også velegnet som utvendige bitrapper og. Som ståltrappa har steintrappa vanligvis lite behov vedlikehold. VSS Solutions AS leverer stort utvalg av ståltrapper for innvendig og utvendig bruk, galvanisert og lakkert. Med forbeholdene ovenfor mener jeg at en slik utvendig trapp er i samsvar med Pbl §20-5.


Våre erfarne montører sørger for riktig og trygg montering av trapper til avtalt tid. Til Drøbaksbadet leverte vi blant annet ståltrapper og rekkverk innvendig. Rustfri rekkverk i trapp.


Utvendig ståltrapp

Galvanisert trapp. Jotne Ankers har til dette prosjektet levert: – Balkongrekkverk i glass. Utvendig gangbro- varmgalvanisert. Glassrekkverk på svalganger.


Bærende stålkonstruksjon og utvendig ståltrapp. Deres andre formål er dekorasjon. Individuell design og produksjon. Med bakgrunn i at Ivar Aasen bygget får ei oppgradering av ny moderne fasader, er det ynskje om å føre.


Leiligheten har soverom samt et litt mindre rom som kan brukes.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater