Moderne hus

Et moderne hus har gjerne rene linjer og flater som er lett å møblere. Når arkitekter jobber med våre moderne boliger har de stor frihet, med. Her finner du en oversikt over våre spennende og moderne hus med flotte detaljer og spennende design.


Moderne hus

Alle våre boliger kan spesialtilpasses. Enten du liker herskapelige hus, nostalgisk stil, moderne design eller funkis med nyskapende og innovative ferdighus har vi en husmodell til deg. Vi har mange moderne hus, blant annet vår funkis-inspirerte Signatur-serie.


Bla nedover for å se alle. Les mer om funkishus. Vesthus har sitt eget arkitektstudio som tegner akkurat det huset du ønsker deg. Urbanhus frontpage.


Vi tilpasser huset slik du vil ha og finner den løsningen som passer deg, din. Bestill vår nye huskatalog i dag. Våre moderne boliger har rette linjer og store vindusflater.


Det er variasjon i materialbruk i fasaden, med kombinasjon av trekledning og. Flere av husmodellene i Moda-serien er tegnet med en ekstra utleieenhet som gir deg en mulighet til å betale ned på huslånet på en.


Moderne hus kommer med smarte løsninger og. Denne prisguiden for å bygge moderne hus går gjennom pris, budsjett og byggekostnader for materialer og arbeid ved bygging av moderne boliger. Hva koster et moderne hus ? Og hvordan organiserer man best prosjektet? Dette og mer til får du svar på i denne artikkelen, der vi også ser på konkrete tips for.


Våre arkitekttegnede eneboliger er utformet i både herskapelig, tradisjonell og moderne stil slik at du kan finne en husmodell som passer for akkurat deg. Hus har inngått et samarbeid med VestlandsHus, og dette gir deg enda flere.


Overhalla Hus har flere typer funkishus og andre moderne hus å tilby. Se vårt store utvalg av ferdighus og finn akkurat den hustypen du er på jakt etter.


Vi følger moderne trender med skrå tak, åpen planløsning og store vinduer i denne hus serien. Unike hus med spennende fasader. Den moderne stilen har en stor bredde, og begrepet brukes i ulike uttrykk innenfor husstilen. Men til tross for en stor bredde er.


Klikk på bildene for å se mer. Store flater, rette linjer og geometriske former. Her er et knippe inspirerende hus i funkisstil – og selvfølgelig er.


Her går vi gjennom typiske priser på moderne hus og hvordan du kan komme i gang med ditt prosjekt. Når man først har bestemt seg for å bygge. En moderne husstil varierer naturlig nok ut fra perioden huset bygges i, og har dermed et varierende uttrykk. Samtidig preges moderne hus også av visse.


Moderne hus

Vi leverer prefabrikkerte ferdighus og hytter, både byggesett og nøkkelferdige prosjekter i henhold til standarden TEK 17. Eneboligen Topp-Form er tegnet for å følge et skrått landskap og kunne slippe naturen inn. Huset er moderne med et røft uttrykk, gode siktlinjer og store vinduer.


Moderne hus

Disse husene har rette linjer og store vindusflater samt praktiske. Hitra – et hus med utleiedel. Antall soverom: 5. Bruksareal: 1m2.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater