Salg skyvedører

Salg skyvedører

Raskt, enkelt og billig. Vi tilbyr mange forskjellige dører, men en av våre mest praktiske løsninger er skyvedører. Utvalget vårt spenner fra skyvedør for uterom og til. PVC vinduer, dører og skyvedører.


Salg skyvedører

IKEA skyvedører i 75cm til salgs. Da passer garderoben med skyvedører bedre, vi har alle ulike typer garderobeskap i ulike farger og materialer du kan tenke deg! Behøver du mye oppbevaring for. Vi kan tilby både cm-priser, Eva skyvedører og lagerførte dører til meget gunstige priser.


Les mer om de ulike utvalgene under. Dette kommer i tillegg til vårt. Våre dyktige fagfolk bygger alle skyvedører i fabrikken på Sunnmøre. UFORPLIKTENDE TILBUD. Leveringstid 3-uker. Det er lov å unne seg noe nytt! Newsletter image. Meld deg på vårt nyhetsbrev! Se vårt utvalg » skapnett. Flere bruksmuligheter. Innfelte skyvedører. Velger du en innfelt skyvedør tilbyr vi komplette innbygningsmoduler som du enkelt bygger inn i veggen. Du kan velge tilpassede løsninger til.


Salg skyvedører

Uansett om du vil ha skyvedører med speil, glass- eller treutseende eller den klassiske, stilrene hvite, så har vi skyvedørene som passer til deg og ditt hjem. Lite brukt skyvedør i ubehandlet furu selges med karm. To dører med bredde 1cm. Selges helst samlet.


Aldri brukt, kun. Med en ny skyvedør fra Skanva får du. Elfa garderobesystem. Det som startet med salg av egenutviklede aluminiumsprofiler og tilhørende.


Den er enkel å bruke ved at du går inn på f. Hvis du har investert i et skap med skyvedører, kan det være en fordel å anskaffe soft close-beslag til dørene. Akkurat nå søker vi nye forhandlere for videresalg av våre kvalitetsprodukter innen garderobe.


KAMPANJESTART MANDAG 10.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater