Snfanger tak

Forbruket av slike kroker kommer an på takhelling og snølastkrav i området. En snøfanger sikrer mot snø og isras fra tak. Det forhindrer skade på materiell og personer.


Snfanger tak

Den første snøfanger rekken monteres nederst på taket over bærevegg. Snøfanger for platetak. Benyttes på tak med stål- eller aluminiumsplater.


En korrekt montert snøfanger vil forhindre at snøen overbelaster deler av taket ditt og fører til skade på takstein eller takrenne. Viktigst av alt er kanskje at du slipper.


Det er derfor viktig å montere snøfangere langs hele takfoten. Den har en liten knekk som er fin å legge inntil bølgene i taket.


Vi måtte fjerne nederste takplate, i tillegg skru ut alle skruene på nest nederste. Et tak trenger sikring i henhold til plan og bygningsloven. Priseksempel over pr. Vi fører også snøfangere til: - takstein - takplater - taksteinsplater - takpapp.


De består av henholdsvis 2- og 3-rørsgelender eller gittergelender samt konsoller tilpasset de forskjellige taktyper. Mer informasjon om de forskjellige systemenes. Låseklemmene kan monteres på konsoll før konsoll monteres på tak. Klemmen føres inn i sporet.


Snfanger tak

Gelender føres ned i konsollene. Påse at gelender ligger så langt. Sorter etter popularitet, Sorter etter siste, Sorter etter pris: lav til høy, Sorter etter pris: høy til lav. Vi har et godt utvalg av takstiger og annen taksikring som gir økt trygghet for både den på taket og de som oppholder seg under.


Snfanger tak

Vårt snøfangersystem gir en pen løsning og leveres til Betong Teglstein Skifer. Montering av snøfangerkonsoll. Feste for glatte tak. Innfesting for taksikkerhet på tettesjiktsmatte og takduk.


Et unikt produkt som. Dette gjør også at både feieren og andre kan ferdes trygt på taket. Type stigetrinn vi anbefaler er avhengig av hvilket tak tu har: Platetak, takstein, shingel, skifer og. Unngå å overtrekke skruene ! Fortsett på samme måte med øvrige konsoller på rett linje bortover taket.


Maks C-C avstand mellom konsollene. Så lenge snøen holder seg på taket, er du garantert trygg ferdsel rundt bygget. Kontakt Nortekk Taksenter. Snøras fra tak er en reell fare.


Hvert år kommer personer, kjøretøy og eiendom til skade grunnet snøras fra usikrede. På store tak må snøfangere monteres i flere rekker. Tak med snøfanger og takstige.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater