Persiske tepper trondheim

Spesialforretning i persiske og orientalske håndknyttede tepper. Vi renser alle typer persiske og orientalske håndknyttede tepper. Teppe- og gulvhandelnb-no. Vurdering: - ‎stemmer - ‎Prisområde: Billig – Et ekte persisk teppe blir som et medlem av familien – trondheim24.


Det var egentlig elektroingeniør Hafzi skulle bli da han kom til Norge på tampen av 70-tallet. Og det ble han også etter. De persiske teppene våre er noe for seg selv. Hvert eneste persiske teppe er knyttet for hånd av dyktige håndverkere.


Stort utvalgt av ekte persiske tepper ! Ta gjerne en titt på vår nettside, eller kom innom vår butikk på Strømmen Storsenter. Søk blant alle typer ting i hele Norge! Pryd stuen, soverommet eller kjøkkenet med et stilig teppe fra.


Persiske tepper trondheim

Vi har tepper til alle rom. Gulvtepper, utetepper, barnetepper, ryer og løpere. Få inspirasjon hos Bohus! Om ønskelig kan vi hente og bringe teppene mot et lite pristillegg.


Dersom du ønsker rådgivning om valg av tepper, stiller vi gjerne på et hjemmebesøk og foreslår. Et persisk teppe trenger som regel ingen "storvask" mer en hvert femte år. Dette kan du gjøre hos oss, da håndknyttede tepper ikke skal sendes til tradisjonelle.


Persiske tepper trondheim

I dag selger han persiske tepper over hele landet. Trondheim og år senere er han fortsatt her. Persisk teppe Hamedan 1x 1cm. Kelim-tepper fra Iran (persiske kelimer) har blitt. KAN KJØPES PÅ NETT. Se vårt sortiment av persiske og orientalske tepper. Her presenteres utvalget som lagerføres eller du kan kjøpe varen direkte og få den levert. Min mann har drevet med Salg Og import av persiske tepper Fra Iran i mange år. Han er nå pensjonert.


Min butikk blir den eneste butikk nord for Oslo som selger persiske tepper, sier Akbar. Afghan er et håndknyttet teppe i 100% ull, inspirert av de klassiske persiske teppene.


Persiske tepper trondheim

Et tidløst kunstverk som holder seg like fint år etter år.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater