Pris p singel

Ringknuten pukkverk leverer stein, subb, singel og pukk til rimelige priser til store og små prosjekter. Vi leverer steinmaterialer til privatpersoner, entreprenører, stat og.


Norges ledende nettbutikk for salg av steinprodukter til ditt utemiljø. Vi selger i hele Sør-Norge som eksempelvis. Grus brukes som drenerende underlag til belegningsstein som bærelag 0-mm. Andre formål er å bruke grus istedenfor singel for å dekke der det forekommer.


Singel - grøftemasse, 240 pr. Pukk, 20 0 pr. Sprengstein, 900. Alle priser er pr.


Pris p singel

Vi gjør vårt ytterste for at all informasjon på våre nettsider skal være korrekt, men tar forbehold om feil eller mangler i produktinformasjon og priser. Velg hvilken masse du vil ha levert. Hagesingel Fjell.


Settesand Big bag settesand -8. Samsmasse, 500. Kabelsand 0-8mm, 500. Subbus 0-8mm, 600. Forbehold om prisendringer. Det er enkelt og praktisk å få levert en. Her kan du beregne hvor mye fyllmasse du trenger, priser for din nærmeste avdeling finner du under priser. Tykkelse Centimeter. Vi har lave priser på alle typer grus og singel med bransjens kanskje beste betalings betingelser. Sand i stor sekk, Min. Kulestein i stor sekk, Min. Lagerstatus og pris. Fraksjon i millimeter.


Produktbeskrivelse. Pris per tonn ekskl. Vi har fått inn hvit nordisk marmor singel (8-16), du finner den på vår avdeling på Furuset. Perfekt til dekorering i bedd eller som dekorstein.


Vi tilbyr lave priser og rask levering! Salg av singel, hagesingel, strøsingel, grøftemasse og drenerende masser med levering i hele. Besøk nettbutikk nå! Strøsingel, Finsingel (uten salt).


Kan også brukes som hagesingel og singel rundt kummer og rør. Massen er drenerende. Les mer om singel her. I nettbutikken kan du bruke vår priskalkulator for å se nøyaktig pris.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lakk til tre

Bunnplate tredal tilhenger

Billigste fasadeplater